Un nou sport extrem in Romania
6/660
calendar_month 06 Sep 2012, 11:03
RAZOR U.S.A si BICICLOP aduc un nou sport extrem in Romania: trotinetele nu vor mai fi doar o joaca de copii!

Din toamna asta Romania este un nou punct pe harta de dezvoltare a unui nou sport extrem.

Trotinetele vor prinde viata si nu vor mai fi doar jucariile pe care le stiam cu totii. Acum au tot ce e nevoie pentru a depasi in popularitate skateboard-urile si bicicletele BMX.

In America, Razor a revolutionat cultura datului cu trotineta, transformandu-l intr-un sport extrem de popular, iar in tarile Europei de Vest a inceput sa devina din ce in ce mai iubit si cautat de catre tineri.

Biciclop introduce acum si in Romania acest curent, aducand pe piata celebrele trotinete americane atat pentru pasionatii romani de sporturi urbane extreme, cat si pentru cei interesati de metode alternative de transport in oras.

Lansarea oficiala Razor in Romania va avea loc pe 8 septembrie in skate-park-ul din Herastrau, incepand cu ora 10:00, unde se anunta o demonstratie pe cinste din partea lui Johan Grunwald, tanarul campion de 18 ani al Scandinaviei si foarte talentat membru al Echipei de Rideri Razor si al Factory Rider, clasat in top 20 atleti pe trotineta de catre International Scooter Association.

MC-ul evenimentului va fi Vlad Munteanu, rapperul recunoscut de tinerii din Romania sub numele de scena DOC.

Atat adultii cat si cei mici pot participa pe parcursul intregii zile la concursuri si pot testa, asistati de experimentatul Johan, popularele produse pe 2 roti.

Cei mai curajosi pot intra intr-un concurs de talente, pentru a arata unei lumi intregi ca si in Romania exista amatori de sport extrem.

Produsele Razor se gasesc din toamna aceasta in magazine din intreaga tara si se adreseaza persoanelor cu varstele cuprinse intre 5 si 99 de ani.

Compania Razor este cea mai indragita marca de trotinete in America, cu peste 12 ani de experienta in crearea si fabricarea de bunuri pe roti si nu numai.

De-a lungul timpului s-a bucurat de un imens succes pe pietele americane si vest europene precum si in Asia si Africa.

Biciclop promoveaza mersul pe doua roE￯i ca parte din atitudinea urbana, sustinand bicicleta si trotineta ca accesorii permanente, nu doar recreationale, intr-un oras care sa redevina al oamenilor.

Agenda evenimentului:

Partea I

10.00 O EXTREM de buna dimineata! Trotinete profesioniste, dar si de oras, marca Razor va intampina la Skate-park-ul din Herastrau.

10.20 Sa vedem ce pot face aceste a￯￯jucariia￯￯.
Riderul profesionist Johan Grunwald ne face o demonstratie de 20 de minute, pe un Pro-Scooter, a capacitatilor unei trotinete.

10:40. Receptie pentru presa la Baraka (prezentarea produselor si a celor 2 parteneri, discutii libere, testarea trotinetelor de catre jurnalisti i￯￯ )

11.00: a￯￯Testeaza-le si tu!a￯￯ . Participantii la eveniment sunt invitati sa deguste a￯￯datul cu trotinetaa￯￯.

Copiii curajosi pot incerca si ei trotinetele speciale pentru ei, iar cei care se prind cel mai repede cum se face asta, sunt premiati cu diverse produse promotionale marca Razor. Experimentatul Johan ii va asista pe cei doritori sa invete cateva trickuri simple pe trotineta12:00-12:20: Johan incheie prima parte a zilei cu o noua demonstratie a talentului sau pe trotineta.

12:30a￯￯13.30: Sesiune de autografe din partea lui Johan.

Partea a II-a

17.00 Prezentarea produselor catre public, discutii libere cu vizitatorii17.10 Demonstratie de a￯￯dat pe RipSticka￯￯ din partea unor tineri rideri romani

17.30 Concurs cu premii pentru amatorii de trickuri pe trotineta

17.50 Johan ne arata un ultim set de secrete in a￯￯datul extrema￯￯ cu trotineta

18:10 Vizitatorii sunt invitati din nou sa incerce produsele, iar Johan le arata pas cu pas cum sa faca o serie de scheme pentru incepatori pe trotineta. Curajosii sunt premiati cu produse marca Razor

19.30 Johan incheie ziua cu o ultima sesiune de autografe si discutii libere despre sportul preferat.

Magazinul Biciclop se afla in Bucuresti pe strada Povernei nr. 25 si online la www.ciclop.eu.

Mai multe detalii si noutati despre eveniment, pe pagina de Facebook a evenimentului.

Sondaj

Ce sport de iarna practicati in mod regulat?