Spectacol urban la lansarea Razor
6/664
calendar_month 10 Sep 2012, 10:23
Sambata 8 septembrie 2012 - o zi in care spectacolul urban a fost la el acasa - si asta s-a intamplat in Skatepark Herastrau, cu ocazia lansarii oficiale Razor in Romania.

Iar pentru cei care nu stiu cine sunt cei de la Razor - In America, Razor a revolutionat cultura datului cu trotineta, transformandu-l intr-un sport extrem de popular, iar in tarile Europei de Vest a inceput sa devina din ce in ce mai iubit si cautat de catre tineri.

Si cum se anunta senzatie am dat o fuga sa vad cu ochii mei cele mai tari trotinete in actiune!

Inca de la orele diminetii skatepark-ul din Herastrau era viu colorat de skateri dornici de senzatii noi. Si odata trotinetele descarcate si asamblate, distractia a inceput!

Amatorii au putut testa o mare varietate de trotinete pe rampele special amenajate din Skatepark Herastrau.

Cei mai putin curajosi s-au multumit sa faca sute de poze si sa-l admire in actiune pe insusi Johan Grunwald, tanarul campion de 18 ani al Scandinaviei si foarte talentat membru al Echipei de Rideri Razor si al Factory Rider, clasat in top 20 atleti pe trotineta de catre International Scooter Association.

Iata cateva imagini si video surprinse de reporterii nostri:Lansare Razor Romania - 8 septembrie - skatepark HerastrauSondaj

Care sunt cele mai spectaculoase trick-uri in skateboarding?