Go Skateboarding Day, fueled by burn: la multi ani
6/649
calendar_month 13 Iun 2012, 16:20
I-ai mai vazut din cand in cand facand trick-uri prin skatepark sau pe cate o rampa improvizata.

Ai zice ca sunt niste copii plictisiti care isi omoara timpul pe placa, nu oameni care traiesc doar pentru placerea de a se da. Si ai zice ca sunt putini. Dar gata.

Pe 21 iunie, e cazul sa afle toata lumea: comunitatea de skate de la noi nu mai face demult pasi timizi, ci sta bine cu picioarele pe placa si cu placa in aer.

Iar asta se poate vedea cel mai bine la Go Skateboarding Day, cand toti riderii din Romania migreaza din nou catre Brasovul cel-cu -skate -spoturi -fierbinti, ca sa sarbatoreasca Ziua Internationala a Skateboarding-ului.

N-avem felii de tort, dar o sa fie burn din belsug. Doar asa, ca sa mai bage zburatorii de pe placi ceva jaratec la doza intre cele doua runde ale concursului de skate.

Nici nu o sa ne apucam sa suflam in lumanari, pentru ca se stie deja de 2 ani, de cand burn-ul sustine micarea de skate din Romania: focul nu se stinge niciodata.

De ziua noastra, facem ce facem in fiecare zi: ne dam. Si ne bucuram ca pe 21 iunie soarele apune ceva mai tarziu.

Altfel, poate n-ai fi apucat sa vezi cei mai buni rideri din Romania dand si ollie-uri in skatepark-ul din Brasov, si talpa prin oras, si trick-uri pe 5,7,8 si 11 trepte in celebrul Racadau.

Iar la final, chiar daca ziua a fost plina si noaptea se anunta scurta, bem un burn si ne gasim energie sa mai punem si de o petrecere.

Deci, pe 21 iunie, toti riderii din Romania isi impacheteaza kickflip-urile si voia buna odata cu echipamentul de skate si te asteapta la Brasov.

Ca sa ne uram la multi ani de dat, la cat mai multi membri in comunitate si la cat mai multe trick-uri implinite. Sa fie!

Sondaj

Ce credeti despre asigurarile de accident in cazul sporturilor extreme?