Burn Skatespotting
6/648
calendar_month 29 Mai 2012, 13:48
Stim foarte bine: e greu sa gasesti locuri noi de dat.

Iar spot-urile de skate locale inca nu au ajuns sa aiba parte de un capitol special in brosura turistica a orasului.


De aceea, pentru toti riderii care vor sa se dea pe rampe proaspete, burn lanseaza o provocare: haideti sa facem niste skate-spotting!

Nu, skate-spotting-ul n-are nici o treaba cu filmul celebru din a￯￯96, pentru ca ce se intampla pe www.burn-spots.com are treaba doar cu trick-urile, sporturile extreme si o aplicatie web interactiva prin care toti riderii pot sa descopere cele mai tari spot-uri din Europa.

Bineinteles, trebuie sa te bagi si tu ca sa iasa treaba. Deci, intra pe www.burn-spots.com si marcheaza pe harta locul in care iti zboara placa in fiecare zi.

Si, pentru ca aplicatia e bine-conectata la Facebook si Google Maps, poti sa alegi orice locatie si sa uploadezi cat de multe poze si informatii vrei. Daca e bun de shredding, e numai bun de sharing cu toata comunitatea de skate.

La final, toata lumea castiga: spot-ul tau local de skate devine cunoscut in toata Europa, iar tu poti sa iti faci linistit traseul pentru urmatorul skate-tour.

Si, pana cand o sa apara locurile de dat in brosuri turistice, noi zicem sa dai cu incredere cu mouse-ul pe www.burn-spots.com. Si sa faci niste skatespotting.

Sondaj

Cati bani ati fi dispusi sa dati pe un echipament complet de scuba diving?