Crosul `Apa si Sport pentru Sanatatea Ta`
6/620
calendar_month 27 Mar 2012, 10:37
Pentru a incepe primavara cum se cuvine si cu un tonus de invidiat, pe 1 aprilie 2012 sunteti invitati sa participati la crosul dedicat sanatatii, desfasurat sub sloganul " Apa si Sport pentru Sanatatea Ta".

Startul va fi dat la ora 11.00 in Piata Charles de Gaulle. Alergatorii inscrisi la cros vor treece prin Piata Victoriei si vor ajunge la linia de finish din nou in Piata Charles de Gaulle, traseul fiind circular.

Se vor premia primii 6 participanti care vor trece linia de sosire. Partenerul principal al acestui cros al sanatatii este Apa Nova, ei oferind si premiile castigatorilor.

Toti cei care doresc sa se inscrie la crosul `Apa si Sport pentru Sanatatea Ta` o pot face in ziua desfasurarii evenimentului, incepand cu orele 8,30, in parcul Herastrau, la intrarea Charles de Gaulle.

Sunt asteptati sa se inscrie concurenti de toate varstele, caci competitia este adresata oricarei persoane care isi doreste sa fie santaoasa si in forma, asadar cu siguranta vom vedea la start atat copii cat si seniori.

Sondaj

Care sunt cele mai spectaculoase trick-uri in skateboarding?