Panou de escalada - Almontes
6/655
calendar_month 26 Iul 2012, 09:11
Echipa Almontes este formata dintr-un grup de oameni care au decis sa traiasca aproape de natura si sport.

Se poate spune ca la ei serviciul este ca in vacanta deoarece majoritatea activitatilor se bazeaza pe sport, distractie si relaxare.

Insa pentru a ajunge la aceste performante a fost si mai este inca nevoie de multa munca, fiecare dintre ei depune eforturi deosebite pentru a fi la inaltime, avand in componenta alpinisti utilitari, salvatori montani, ghizi de turism, instructori de ski, instructori de alpinism si escalada, traineri in diferite alte domenii.

Din luna iunie a anului 2007 echipa ALMONTES a incheiat un contract de colaborare cu Casa de Cultura a municipiului Sibiu care i-a oferit oportunitatea de a instala un panou de escalada in curtea fostului teatru (cinematograf) de vara.

Aici pot veni toti cei dornici de miscare in aer liber, alpinistii si cataratorii care nu au timp sa se deplaseze pentru antrenament in zonele stancoase , cei ce doresc sa faca un stagiu de initiere in escalada dar si profesorii care doresc sa tina orele de educatie fizica intr-un cadru mai aparte.

Panoul de Escalada este deschis miercurea intre orele 16:00 si 21:30, in perioada 4 Mai - 30 Septembrie 2012

In afara orelor de program sala de poate deschide pentru doritorii care au facut rezervare cu cel putin o zi inainte si daca sunt cel putin 10 persoane in grup.

Tarif: 10 lei/pe zi-program

Pentru conditii si tarife va rugam sa contactati:
office@almontes.ro
telefon 0744398472.

Sondaj

Credeti ca surfingul este periculos?