Galactic Indoor Climbing GYM
5/579
calendar_month 04 Feb 2012, 15:57
Galactic Indoor Climbing GYM vine in intampinarea practicantilor de escalada cat si a celor care vor sa descopere tainele acestui sport cu tot suportul, pregatirea si experienta domnului Cornel Sain, care are in spate peste 24 de ani de activitate in domeniul montan (alpinism).

Pe scena escaladei din Romania exista din anul 2006 un panou de escalada modern. Panoul este facut la standarde occidentale, majoritatea prizelor fiind de generatie noua. In sala exista peste 2300 de prize si volume.

Suprafata catarabila - cea mai mare structura artificiala de escalada existenta la ora actuala in Romania - este de aproximativ 635 metri patrati (aceasta suprafata este provizorie-exista planuri de marire pina la toamna).

Pe aceasta arie exista 21 manse de catarat (top rope) de cca. 10 metri inaltime care deservesc pentru moment aproximativ 120 trasee, cu dificutati cuprinse intre gradul 4 si 9 - acoperind si cele mai exigente gusturi.

Majoritatea traseelor se adreseaza celor de nivel mediu si incepatorilor. In cadrul tronsonului 2 panoul este amenajat si pentru cap de coarda si o zona exclusiv pentru cap de coarda panoul fiind deja echipat cu punctele intermediare de asigurare. Coarda necesara pentru a merge cap de coarda trebuie sa fie personala.

Unghiurile descrise de panou sunt de la 90 pana la 120 grade, cel mai mare sector fiind cel vertical - 108 metri patrati (mai mult de jumatate este rezervat incepatorilor).

Galactic Indoor Climbing GYM - Cel mai mare panou de escalada din Romania.

In sala exista amenajat si un perete pentru invatarea si exersarea tehnicilor de rapel, asigurare si scoala caderii.

De asemenea exista si un panou de boulder de 6 metri latime si 4,8metri inaltime sub care va asteapta o saltea monobloc cu dimensiunile 7,5m x 4m.

Prin construirea acestei sali am urmarit sa creem o comunitate de cataratori si sa invatam sa interactionam pozitiv.

De asemenea, aici, noii veniti sunt incurajati si ajutati de cei cu experienta si daca doresc pot participa la cursuri sau scoli de alpinism/escalada.

Vestiarele, cabinele de schimb, dusurile, toaletele fac ca o data efortul terminat sa poti pleca linistit spre casa sau serviciu.

Sala este impartita in momentul de fata in patru zone de activitate dupa cum urmeaza:

- 5 tronsoane de escalada
- un panou de boulder
- o zona de incalzire si antrenamente de forta
- un perete pentru invatarea si exersarea tehnicilor de rapel, asigurare si scoala caderii.

Vestiarele, cabinele de schimb, dusurile, toaletele fac ca o data efortul terminat sa poti pleca linistit spre casa sau serviciu.

In incinta panoului mai gasim o terasa unde putem savura un suc sau un ceai, ascultand muzica sau urmarind la TV filme de munte.

PROGRAM DE FUNCTIONARE:

a￯￯luni - vineri : 16:00 - 22:30
a￯￯sambata : 15:00 - 19:30
a￯￯duminica* : inchis

*) la cererea expresa a clientilor, sala poate fi deschisa si duminica

NOTA:
Se poate solicita deschiderea salii in ziua de duminica, acest lucru fiind posibil la cererea expresa a unui grup minim de 8 persoane, accesul se va face contra unei taxe de intrare in cuantum de 30 lei si cu plata integrala in avans.

TARIFE

Prima intrare/ Prime time 25 RON
Intrare normala/ next one 30 RON

Abonamente adulti:

O luna intrA￯ri nelimitate / One month unlimited entries - 150 RON
Jumatate de luna intrA￯ri nelimitate / Half month unlimited entries - 100 RON
O luna cu echipamentul sA￯lii / One month whit equipment hall - 250 RON
O luna cu echipament si instructor(10 intrA￯ri - 4- max.6 curs + 4 sedinte cu supraveghere / One month whit equipment whit coach - 300 RON* Toate sedintele se vor epuiza in decurs de o luna.

Abonamente copii pina in 14 ani (Subscritions for children up to 14 years):

O luna cu echipament si instructor (10 intrA￯ri) / One month whit equipment and coach(10 entries)-180 RON

Contact

a￯￯ Adresa: Bd. Constructorilor, Nr 16 A, in incinta uzinei GRAND METAL
a￯￯ Localitate: Bucuresti

a￯￯ Telefon: +4 0723 337 736
a￯￯ E-mail: sain_cornel@yahoo.com
a￯￯ Site web: http://www.sala-escalada.ro

Sondaj

Este sigura masina de raliu in eventualitatea unui accident?