Tehnologia wearable: 5 dispozitive la moda pe care ar trebui sa le incerci
7/742
calendar_month 17 Ian 2023, 00:00
Tehnologia wearable - care include toate micile dispozitive inteligente portabile pe care le putem avea la noi oricând, în orice situație - a explodat pur și simplu în ultimii ani, iar acum, viața noastră este de neconceput fără ea. Imaginează-ți doar cum ar fi pentru tine o zi fără smartphone. Fără îndoială, mobilul este cel mai popular dispozitiv inteligent în zilele noastre, însă în ultimii ani au apărut foarte multe device-uri care ne susțin în activitățile noastre curente și care sunt foarte cool.

Iată 5 dispozitive la modă pe care ar trebui să le încerci:

Țigară electronică

La modă este să ai grijă de sănătatea ta și din acest motiv, multe dispozitive portabile vizează tocmai acest aspect. Fumatul e un viciu la care este foarte dificil să renunți, însă poți oricând să-l înlocuiești cu o alternativă care să reducă la minimum riscurile. Astăzi, țigara electronică este foarte diferită de ceea ce era la început. Există device-uri foarte ușor de utilizat, care nu necesită umplere, ci doar schimbarea unor cartușe odată cu epuizarea lor, care nu implică schimbarea unor componente după un anumit timp de utilizare și care te avertizează când ai inhalat o cantitate de nicotină echivalentă cu cea dintr-o țigară. Deci, la alegerea device-ului ai în vedere aceste aspecte și vei vedea că totul va fi mult mai ușor și mai bine pentru sănătatea ta.

Smartwatch

Sunt, de fapt, adevărate computere portabile sub formă de ceasuri de mână, cu o serie de caracteristici care îți ușurează foarte mult viața. Ceasurile inteligente sunt conectate cu telefonul mobil și îți afișează apelurile și mesajele, astfel că știi dacă te caută cineva, chiar dacă telefonul este în geantă sau l-ai uitat în altă cameră. De asemenea, are aplicații pentru informații meteo, hărți, monitorizarea nivelului de activitate fizică sau a unor parametri de sănătate, cum ar fi pulsul. Pentru mulți dintre noi, smartwatch-ul a devenit indispensabil.

Cameră video portabilă

Adolescenții sunt înnebuniți după ele, dar au devenit la modă și în rândul adulților, care au constatat că pot surprinde fără efort anumite experiențe, cum ar fi o vacanță memorabilă, o drumeție interesantă, un eveniment în familie. Au conexiuni wireless și pot transmite instantaneu ceea ce surprind acolo unde dorești. Unele camere video portabile sunt atât de performante, încât pot realiza videoclipuri profesionale cu rezoluție 4K.

Brățară de fitness

Brățările de fitness inteligente sunt extrem de utile pentru cei care merg la sală și nu numai. Dacă vrei să te asiguri că ai zilnic un nivel de activitate care te scoate din rândul sedentarilor, acesta este dispozitivul pe care să ți-l faci cadou. Pe Wired vei descoperi o listă cu cele mai bune brățări de fitness de pe piață. Cei care merg la sală își pot monitoriza exact toți parametrii, ca să se asigure că și-au îndeplinit obiectivele.Căști wireless

Căștile wireless sunt deja un dispozitiv indispensabil pentru cei mai mulți dintre noi, fie că le utilizăm în scop practic sau pentru divertisment. Pentru cei care își petrec o parte importantă a zilei în convorbiri telefonice sunt o adevărată binecuvântare. Pur și simplu își pot vedea liniștiți de activitățile curente în timp ce vorbesc la telefon.

Foto: Pexels

Sondaj

Ce capacitate cilindrica ar trebui sa aiba motocicleta unui incepator?