Sex - ce poti sa faci pentru a trezi dorinta sexuala?
7/725
calendar_month 12 Ian 2022, 00:00
Știai că peste 50% dintre femei nu sunt satisfăcute de viața lor sexuală? Pentru a remedia asta, cel mai bine ar fi să apelezi la anumite trucuri sau sfaturi pentru a trezi sau condimenta viața sexuală.

Dorința și plăcerea sunt lucruri care trebuie să fie învățate. Iată care sunt deci lucrurile de care să ții cont.

Dezvoltă-ți senzualitatea. Plăcerea se bazează pe un subtil amestec de relaxare și excitație. Fiecare trebuie să se abandoneze plăcerii celuilalt și să apeleze de ce nu, la un afrodisiac.

Este foarte important deci să vă atingeți zi de zi, de la un simplu masaj la alte semne de tandrețe. Este cel mai important lucru pentru un cuplu, de fapt. Acest lucru poate favoriza hormonii dorinței. Contactul corporal este cel care poate favoriza intimitatea și face ca dorința sexuală să crească. Să te atingi deci cu partenerul este cea mai bună rețetă de care ai nevoie de la o farmacie.

Faceți dragoste atunci când vreți, nu atunci când puteți. Nimic nu este mai rău decât atât. Cum ar fi dacă într-o dimineață ai întârzia la birou din simplul motiv că vrei să faci dragoste cu persoana iubită? Ar fi extrem de incitant, fără doar și poate...

Faceți-vă mai mult timp pentru voi. Pentru a regăsi iubirea, pasiunea sau dorința este nevoie să ai grijă de cuplu, ca și cum ai avea grijă de imunitatea ta cu Astha.

De asemenea, comunicarea este extrem de importantă. Vorbiți deci despre sexualitate, despre ceea ce vă nemulțumește sau despre fanteziile care nu sunt îndeplinite.

Momentele de plăcere în doi sunt cele mai importante pentru a trezi dorința. O seară la cinema, un week-end în natură, o cină la restaurant... toate pretextele sunt bune pentru a petrece timp de calitate în doi.

Cultivați misterul. Misterul este un atu de seducție? Fără doar și poate. Fiecare are deci dreptul la mica sa grădină secretă. Misterele sau diferențeșe sunt cele mai fascinante pentru persoana de lângă noi.

Încercați de asemenea, să creați cea mai intimă atmosferă. Lumănâri, o muzică mai romantică, un parfum îmbătător și o lumină difuză... unele persoane au nevoie de o atmosferă romantică și intimistă pentru a trezi dorința.

Îndrăzniți de asemenea să încercați și unele lucruri noi. O lenjerie fină, un afrodisiac, o carte erotică, accesorii mai sexy, propuneri indecente., jocuri de rol... câmpul de posibilități este unul extrem de vast.De asemenea, ar fi bine să se identifice care este cauza acestei lipse de dorință. Noutatea este un carburant al dorinței. Și viața de zi cu zi sau rutina pot să distrugă încet-încet dorința sexuală. Dacă ai impresia că și cuplul tău suferă din această cauză, discutați și căutați soluții împreună.

Sondaj

Cum ai prefera sa fii legat daca ai practica bungee jumping?