Nuantatoarele de par, mai populare ca oricand
8/810
calendar_month 20 Iun 2023, 00:00

Nuanțarea părului este o modalitate aproape fără efort de a vă schimba instantaneu întregul aspect. Cele mai bune produse noi de colorare temporară a părului vă permit să testați o nouă nuanță – sau să o reîmprospătați pe cea actuală – din confortul propriei băi. În funcție de formula pe care o alegeți și de părul în sine, noua nuanță poate dura oricât, de la câteva șampoane până la câteva săptămâni. După ce se estompează, puteți decide dacă doriți să păstrați culoarea sau să rămâneți cu nuanța originală. Iar azi, in mediul online, totul este la distanta de un clic - puteti cumpăra dintre sute de samponuri, masti, balsamuri sau spray-uri de calitate pentru colorarea părului.

Spre deosebire de schimbarea tunsorii (care va avea unele consecințe cu adevărat pe termen lung - mai ales dacă nu vă plac rezultatele), schimbarea culorii părului este o modalitate ușoară de a face tranziția spre un nou aspect, fără vreun angajament major. Și în acest domeniu, nuanțatoarele de păr ce pot fi folosite la domiciliu sunt opțiunea cu cel mai mic angajament dintre toate.

În loc să modifice șuvița reală de păr, aceste vopsele fără înălbire acoperă doar exteriorul cu culoare, explică coloristii. Depunând pigmenți temporari care se spală de obicei după aproximativ 10 șamponări, aceștia sunt ideali pentru un rezultat care durează suficient de mult pentru a putea simți noua ta nuanță, dar nu atât de mult încât să fie sfârșitul lumii dacă o urăști. Și dacă angajamentul pentru o săptămână este încă o închidere? Unele vor rezista doar până la următoarea ta șamponare. Vopselele temporare sunt cea mai bună modalitate de a te juca cu nuanțe îndrăznețe, moderne, deși există și o mulțime de culori naturale disponibile. Ar mai fi ceva de spus în întelegerea popularizării acestora? Nu dăunează părului, ceea ce înseamnă că sunt deosebit de grozave pentru cineva care își schimbă mereu culoarea.

Pentru a găsi cele mai bune vopsele de păr temporare și semipermanente de pe piață, s-au făcut sute de teste și s-au efectuat ore de cercetare – evaluându-le în ceea ce privește ingredientele, gama de nuanțe și puterea. După ce s-au consultat experti și s-au luat în considerare zeci de formule, producatorii si expertii au ajuns la alegeri de top - iar acum, avem acces la toate aceste produse, prin intermediul site-ului haircare.ro !

Există anumite culori care sunt potrivite pentru toate tipurile și culorile de păr?

Culorile mai închise, cum ar fi tonurile îndrăznețe, bijuterie, arată grozav pe părul mai închis la culoare care nu a fost pre-deschis și oferă nuanțe uimitoare care se estompează după câteva șampoane. Culorile mai închise care sunt aplicate pe părul deschis și poros pot dura mult mai mult. Pastelurile și neonurile sunt mai vibrante pe părul blond sau pre-deschis, dar se vor estompa mai repede. Roșul și violetul tind să fie cele mai versatile la nivel general, dar este întotdeauna bine să efectuați un test de șuviță pentru a vedea mai întâi cum vă va arăta culoarea.

Sondaj

Cat de des te uiti la stirile sportive la TV?