In cautare de locuri de munca la un studio de videochat din Bucuresti? Descopera Prime Studios
7/737
calendar_month 29 Aug 2022, 00:00
Prime Studios este unul dintre acele studiouri din capitala care ofera diverse avantaje angajatelor, despre care veti putea afla in acest articol. Cert este ca locurile de munca din diverse domenii vor fi mereu la mare cautare, in special de tinerii care ies de pe bancile scolii. Daca punem in balanta veniturile de la un job si efortul depus, deseori nu prea compenseaza unul cu celalalt. Acesta ar fi unul dintre motivele pentru care oferta de angajare de la Prime Studios poate fi de interes.

Criterii de angajare

Pentru cele in cautare de locuri de munca la un studio de videochat din Bucuresti oferta de la Prime Studios poate fi de interes. Asta deoarece contrar opiniilor generale ca la videochat lucreaza numai fete cu un anumit tipar corporal, aici criteriile de angajare sunt altele.

Angajatorii pun pret pe ideea de comunicare. Cu cat o persoana este mai deschisa si capabila sa mentina conversatia deschisa pe diverse subiecte la interviu, cu atat mai mult arata ca este potrivita pentru job. Desigur ca si atitudinea conteaza si trebuie sa aiba un aspect placut, dar nu este vorba despre un tipar strict. De mentionat faptul ca femeile care aleg sa mearga la interviu vor primi ca si decontare pentru transport suma de 50 de lei. Asta doar ca au mers la studio, indiferent daca vor fi sau nu angajate.

Remuneratii financiare avantajoase

Pentru echipa de la PrimeStudios conteaza foarte mult starea angajatelor. Cauta mereu sa le ofere tot ce au nevoie, sa le ajute cu tot ce pot astfel incat sa fie cat mai multumite de mediul de lucru si de totul din jurul lor. Acest lucru se poate vedea si in pachetul salarial care este cu adevarat motivant.

Totusi munca in videochat nu este strict legata de salariul motivant, ci modelelor chiar le place ceea ce fac. Asta pentru ca dispun de propria camera pa care o pot amenaja asa cum isi doresc. Primesc aparatura moderna pe care sa le fie usor sa lucreze, primesc un bonus chiar de la inceput, au posibilitatea de a-si achizitiona fel si fel de tinute si asa mai departe.

Ca si avantaje sunt comisioanele primite inca din prima luna de munca. Acestea pot creste destul de mult salariul total de la finalul fiecarei luni. In plus salariul este cu mult peste minimul pe care il primesc unii oameni.

Un job care vine la pachet cu o serie de avantaje

Extra avantaje pe care modelele Prime Studios le primesc sunt cele privitoare la bonusuri si premii. In functie de rezultatele lunare sau anuale pentru fiecare model in parte se va decide cate o castigatoare cu cele mai multe ore online. Aceasta are parte de un city break sau de o operatie estetica la alegere, totul decontat de angajatori.

Un loc de munca la un astfel de studio de videochat cum este Prime Studios poate fi o alegere care sa va dea de gandit, care aduce atat de multe avantaje si chiar beneficii. Puteti afla mai multe din pagina oficiala.

Contact: Piata Victoriei (Metrou Victoriei).

Sondaj

Ce credeti despre asigurarile de accident in cazul sporturilor extreme?