Datoria la KRUK iti poate aduce cumparaturi gratuite de Craciun
7/740
calendar_month 12 Dec 2022, 00:00
Principalele datorii ale românilor se acumulează din neplata facturilor și neplata creditelor. Un studiu realizat în luna noiembrie 2022 de KRUK și IRES arată că peste 50% dintre români au restanțe care însumează venitul pe o lună întreagă, iar 16% au datorii care însumează 3 venituri lunare.

Cum au ajuns ei să acumuleze aceste restanțe? Atunci când apar problemele de sănătate, veniturile lunare devin insuficiente sau, mai rău, se pierde locul de muncă, se intră ușor în spirala datoriilor. Restanță după restanță, datoria crește până la 3 venituri și creditorii simt presiunea de a acoperi pierderile, astfel externalizează recuperea sumelor pierdute către KRUK. De plată nu scapă, datoria trebuie asumată și onorată. Dar ce pot face acești oameni cu datorii, cum se descurcă de Crăciun?

Dosarul la KRUK poate fi un avantaj de Crăciun

Cât timp plătesc amiabil restanțele, oamenii cu datorii au o soluție de economisire, inclusiv de Crăciun. Clienții companiei trebuie să știe că dosarul la KRUK poate fi un avantaj. Ei pot plăti datoria în rate stabilite în funcție de puterea lor financiară. Aveau rate neplătite la bancă? Acum pot stabili noi rate, în valoare mai mică, cât pot ei plăti lunar. Așadar, un avantaj este că pot semna online pe eKRUK un angajament de plată cu ratele dorite de ei.

Un alt avantaj este că în perioada 1-22 decembrie 2022 orice plată online le poate aduce cumpărături gratuite de Crăciun. Clienții care aleg să plătească online pe eKRUK pot câștiga vouchere Kaufland cu care să cumpere cele necesare pentru sărbătorile de iarnă. Concursul se numește „Calendarul cu suprize”, iar regulamentul este prezentat pe eKRUK, câștigătorii se trag la sorți zilnic, iar pentru a participa trebuie să își dea acordul atunci cânt efectuează plata online. Se pot citi păreri despre plata datoriei online aici: https://e-kruk.ro/pareri-despre-plata-rapida-a-datoriei-la-kruk/

Compania a ascultat părerile clienților și a simplificat considerabil modul de folosire a platformei eKRUK. Li se oferă două modalități de plată online pentru a intra în concurs:

- plata cu cardul fără înregistrare pe eKRUK;

- plata cu cardul din contul eKRUK.

Pe termen scurt, doar pentru acest concurs, plata fără înregistrare îi ajută pe clienți: plătesc rapid, la orice oră, din orice locație, simplu și eficient. Pe termen lung, însă, această modalitate rapidă de plată a datoriei nu le asigură transparența. Nu au la îndemână un istoric de plăți, nu știu care este stadiul datoriei, nu primesc noutăți despre reduceri și noi concursuri.

În schimb, plata cu cardul din contul eKRUK aduce beneficii atât pe termen scurt, cât și pe termen lung. Mult simplificată, crearea unui cont pe platformă durează câteva minute care salvează ulterior mult timp și resurse (nu depind de programul de lucru al angajaților pentru a primi informații despre dosarele lor, de exemplu). Se completează rapid 3 câmpuri în formularul de înregistrare (data nașterii, numărul dosarului, e-mail-ul), apoi se activează contul dând click pe link-ul primit pe e-mail. În contul eKRUK este o transparență totală legată de datorie: se vede stadiul datoriei, valoarea acesteia, se poate încheia un angajament de plată, văd istoricul plăților odată ce achită recurent, etc. În plus, primesc notificări când apar reduceri sau noi concursuri.În concluzie KRUK îi ajută pe clienții cu datorii care își asumă datoria și o plătesc amiabil. Le oferă șansa de a face cumpărăturile de Crăciun de la Kaufland, fără să scoată bani din propriul buzunar pentru asta.

Sondaj

Ce sport de iarna practicati in mod regulat?