Care este echipamentul necesar pentru a practica Airsoft?
7/729
calendar_month 27 Apr 2022, 00:00
Airsoft este un sport al cărei practici necesită un echipament specific. Însă, dată fiind multitudinea de accesorii disponibile pe piață, alegerea echipamentului pentruAirsoft nu este o misiune ușoară. Iată cum poți alege materialul necesarpentru a organiza o partidă de airsoft între prieteni.

Ținuta de airsoft: haine groase de preferință

Aici, în egală măsură, dacă ești interesat de airsoft, trebuie să ții cont de rolul tău și de scenariu pentru a găsi ținuta adecvată. Hainele alese trebuie să te protejeze nu doar de gloanțele trase asupra ta ci pot fi și decisive pentru echipa ta, vă poate aduce sau nu victoria. În orice caz, trebuie să te asiguri de faptul că alegi o ținută în care te simți în largul tău, confortabilă și care să te protejeze în mod eficient. În timpul jocului trebuie să fii agil și rapid. O ținută incofortabilă nu te va avantaja deloc.

Echipamentul indispensabil pentru siguranța jucătorului

Airsoftul nu este un joc periculos. Însă, gradul de violență poate fi relativ ridicat, în funcție de scenariul ales la fața locului și în funcție de calitatea materialului. Este important să vizitezi un magazin care comercializează material airsoft precum bile airsoft. Dacă tot te afli într-un magazin specializat profită și alege o pereche de bocanci militari, ideali pentru a te proteja. Astfel nu riști să ai parte de surprize neplăcute dacă dispui de materialul necesar practicării acestui sport.

Ochelarii de protecție

În cursul unei partide de airsoft, fața este cea mai expusă parte a corpului. Bilele trase de adversari te pot atinge în ochi sau în alte părți sensibile și să cauzeze neplăceri. Pentru a te înarma împotriva acestor neplăceri ai la dispoziție o singură modalitate: ochelarii de protecție.

Masca de protecție

Masca de protecție îți protejează dinții de loviturile adversarilor. Adesea confecționată din neopren, te ajută să eviți să primești gloanțe în partea inferioară a feței sau în ochi.

Casca

În timpul unei partide de airsoft au loc adesea căzături care ne expun capul la șocuri. În timpul unei partide va trebui să alergi, să sari, să te pui la adăpost...într-un decor adesea natural. Pentru a amortiza impactul unei potențiale căzături și pentru a te proteja de gloanțe, îți recomandăm să porți o cască. În plus, casca îți va permite să îți perfecționezi stilul vestimentar.

Materialul recomandat pentru a evita rănile

Airsoft este un joc care impune efectuarea unor acțiuni care, ocazional, pot provoca răni superficiale. În momentul în care îți alegi echipamentul pentru a practica airsoft, este o idee bună să îți protejezi corpul de eventualele răni sau lovituri. Acest material se referă la mănuși, genunchiere, bocanci, cotiere și veste. Vesta tactică este un echipament practic care îți permite să te deplasezi cu ușurință în timpul jocului și te protejează deopotrivă. Îți permite în egală măsură să câștigi timp deoarece nu va mai trebui să faci opriri nenumărate pentru a-ți lua încărcătoare, muniție sau apă, toate aceseta le poți pune în vestă.Genunchiere și cotiere

Îți protejează genunchii și coatele. Aceste articulații sunt extrem de solicitate în cadrul unei partide de airsoft. Va trebui să te cațeri, să sari, să îngenunchezi, ceea ce implică folosirea coatelor și genunchilor. De aceea, trebuie să te pui la adăpost de eventualele șocuri, alegând elemente de protecție de bună calitate. Importanța pantofilor nu mai trebuie demonstrată. Pe lângă faptul ă oferă o menținere ideală a tălpii, este eficientă împotriva spinilor sau obiectelor ascuțite care îți pot apărea în cale. În plus, cu ajutorul unor bocanci potriviți vei reuși să eviți și alunecatul.

Mănușile

Mănușile îți protejează eficient mâinile de impactul bilelor, de frig sau de rănile provocate de o eventuală cădere.

Sondaj

Cum ai prefera sa fii legat daca ai practica bungee jumping?