5 idei indraznete pentru cererea in casatorie
8/806
calendar_month 09 Oct 2023, 18:45

Iată 5 idei creative pentru o cerere în căsătorie pe care nu o vei uita niciodată!

Cerere în căsătorie sub cerul înstelat

Cei de la floridelux.ro te încurajează să organizezi o seară romantică, într-un loc cu cerul înstelat, departe de luminile orașului. Poți face acest moment și mai special prin utilizarea unui telescop pentru a privi stelele împreună.

Poți găsi foarte ușor locuri perfecte pentru stargazing, în special în zonele muntoase. Desigur, poți duce evenimentul la un alt nivel și să completezi cererea cu un traseu montan în doi. Dintre zonele superbe din Romania, în care poți face stargazing amintim: Pasul Rotunda din Munţii Rodnei, Roșia Montană sau Amfiteatrul Transilvania.

Cerere în căsătorie în balonul cu aer cald

O plimbare cu balonul cu aer cald poate crea un cadru romantic pentru o cerere în căsătorie. Așteaptă momentul potrivit deasupra unui peisaj pitoresc și spune-i că îți dorești să petreceți restul vieții împreună. Există locuri și în România în care poți închiria un balon cu aer cald sau poți opta, pentru o experiență de nota 100, la festivalul baloanelor din Cappadocia, Turcia.

Cerere în căsătorie la concertul preferat

Dacă aveți un concert sau un eveniment preferat la care ați dorit întotdeauna să mergeți împreună, poate fi momentul perfect pentru o cerere în căsătorie. Vei surprinde pe toată lumea!

Poți încerca, de ce nu, să vorbești cu organizatorii evenimentului sau artiștii să te ajute. Există o mulțime de cereri în căsătorie ce au avut loc pe scenă, în fața a mii de oameni. Încearcă și tu!

Cerere în căsătorie în vacanță

Planificați o vacanță romantică și alegeți un loc frumos, cum ar fi o plajă cu nisip fin sau o pădure pitorească, pentru a face cererea în căsătorie. Încheiați vacanța cu un moment memorabil.

Cerere în căsătorie într-un loc istoric

Alegeți un loc istoric sau un castel și planificați o vizită. Poți face cererea în căsătorie în interiorul acestui loc plin de istorie și mister.
Indiferent de modalitatea aleasă, este important să faci ca momentul cererii în căsătorie să fie autentic și să reflecte personalitatea voastră de cuplu. Cu aceste idei îndrăznețe, veți crea, cu siguranță, o amintire de neuitat pentru începutul călătoriei voastre către o viață împreună.
Sursă foto - Shutterstock

Sondaj

Ce credeti despre asigurarile de accident in cazul sporturilor extreme?