Winter Air Sports
3/369
calendar_month 24 Feb 2012, 10:14
Pregatiti-va de weekend, pentru ca s-au terminat antrenamentele libere la Winter Air Sports si cea de-a cincea editie incepe in forta cu demonstratii si concursuri de snowkite, speedfly si salturi din elicopter!

Deja si-au anuntat participarea sportivi de renume mondial din toate colturile lumii, iar organizatorii Asociatia Eco-S asteapta un public mai mult decat numeros sa ia parte la acest show de iarna incendiar de la Sinaia!

Printre participanti se numara si Toma Coconea, vicecampion mondial la cea mai dura competitie de adventure din lume, echipa de parasutisti de la Clinceni, TNT-Brothers.

Ineditul la aceasta editie incendiara se afla de aceasta data "in aer", odata cu coborarile spectaculoase ale parasutistilor - bine cunoscutele stele facute din oameni in cadere libera, zbor cu wingsuit-ul, vestitul costum ce ne aminteste de Batman, aterizari spectaculoase si multe alte surprize.

Categoriile de inscriere pentru doritori sunt:
- Race Kite
- Freestyle
- Speedfly

Programul evenimentului este urmatorul:

21/22/23 februarie - au avut loc antrenamentele libere
24 februarie - inscrieri si prima zi de calificari
25 februarie - calificari si marea finala,
- premierea si afterparty-ul
26 februarie - zi in care puteti viziona exercitiile "libere" si organiza sesiuni foto/video

Pagina de facebook a evenimentului este http://www.facebook.com/WinterAirSports si va tine la curent cu tot ce se intampla, minut de minut!

Mai multe info despre locatii, cazare, preturi aflati de la Adrian, la numarul de telefon 400723663615 sau prin email in pagina www.kitemania.ro.

Sondaj

Cum ingrijiti skiurile?