Victorie Crazy Bike la nationalele de snowboard
3/384
calendar_month 12 Mar 2012, 14:57
Sibienii au dominat campionatele nationale de snowboard desfasurate la Busteni. Luana Chereches si Andy Fazekas au cucerit aproape toate medaliile puse in joc.

Timp de trei zile, cei mai buni 25 de snowboarderi din tara s-au intrecut la Busteni in Campionatele nationale de Snowboard, organizate de Federatia Romana de Snowboard.

Clubul sibian Crazy Bike a trimis la nationale doi dintre cei mai buni competitori, Luana Chereches si Andy Fazekas, ambii reusind rezultate remarcabile la nationale.

Luana a cucerit aurul la doua probe, cea de bordercross si la slalom urias. Tanara eleva a Colegiului National Samuel von Brukenthal a reusit sa se claseze pe locul II la proba de slalom.

Luana Chereches urmeaza sa fie singura reprezentanta a Romaniei la Festivalul Olimpic al Tineretului European. Competitia va avea loc in anul 2013 si va fi organizata de Romania.

Andy Fazekas a reusit sa isi treaca in palmares cel de-al 12-lea titlu national de slalom.

Snowboarderul sibian a fost la un pas sa castige si proba de slalom urias insa a fost depasit de castigator cu doar o sutime de secunda. a￯￯Ma bucur nespus, in primul rand pentru Luana, un sportiv de exceptie, care va garantez ca va ajunge departe. Sibiul este o forta in sporturile de iarna si cred ca rezultatele noastre dovedesc din plin acest fapta￯￯, spune Andy Fazekas.

Campionatele Nationale de Snowboard s-au desfasurat la Busteni si Predeal, intre 10 si 12 martie.

Concursurile de slalom si slalom urias s-au disputat pe partia Kalinderu 2, o partie inaugurata anul acesta, cu o latime de 70 de metri, ideala pentru concursurile de snowboard. Concursul de bordercross a avut loc la Predeal, pe varianta Clabucet.

Sondaj

Cat de riscant este parasutismul?