Ridemore Camp - poveste de iarna
3/398
calendar_month 26 Mar 2012, 16:30
Pentru toti riderii care au rupt partia, dar si pentru cei care si-au tinut placa mai departe de munte anul acesta, Burn aduce o mini-serie de trei episoade explozive, numai buna pentru inspiratie.
Asa ca da play, urmareste serialul si pregateste-te de explozii la altitudini mari, fueled by Burn. O sa fie cu zapada, multa buna-dispozitie si dat la greu de dimineata pana seara. Pentru ca, in 2011, ghetarii de la Dachstein au prins scantei la editia de iarna a Ridemore Camp.

Povestea proiectului incepe in 2004, pe cand Kinda Geza participa la Cupa Mondiala de Downhill din Daschstein, Austria. Dupa cateva saptamani petrecute in paradisul oricarui rider, Geza a hotarat sa puna bazele unui program pentru comunitatea de snowboarderi din Romania.

Asa a luat nastere Ridemore Camp. E simplu: Ridemore Camp e despre dat. Mult. Cat mai mult. Si e pentru oricine isi doreste cu adevarat sa se dea. E despre lectii de snowboard freestyle si distractie intre sesiunile de antrenamente, totul intr-un camp de snowboard menit sa a￯￯organizeze riderii dezorganizati, ca sa fie treaba treabaa￯￯, dupa cum marturiseste insusi Geza.

Si, pentru ca trebuie turnat putin gaz oriunde focul arde sanatos, Burn a intrat repede pe fir. Asa ca azi, Ridemore Camp se intampla de doua ori pe an si se bucura de participarea a doi dintre cei mai buni rideri din Romania: Geza si Bobo.

Urmareste reality show-ul produs de Burn si o sa vezi ce inseamna sa te dai pe partie din pasiune o saptamana intreaga, alaturi de cei mai buni snowboarderi din Romania.

Pentru ca doar dorinta de a-ti depasi limitele te indeamna sa incerci trick dupa trick, fara sa te gandesti la genunchi sau clavicule rupte, pe unele dintre cele mai tari partii din Europa.

Stai la curent cu noutatile despre povestea Ridemore Camp pe pagina de Facebook a Burn. Stinge lumina, aprinde filmul si haideti sa ne dam mai mult!

https://www.facebook.com/the.oven.byburn
https://www.facebook.com/RideMore.Official.Page


Vezi mai multe din Reclame pe 220.ro


Sondaj

Este sigura masina de raliu in eventualitatea unui accident?