Hai sa vezi cum arde zapada la Air&Style!
3/397
calendar_month 01 Feb 2012, 00:00
Competitia pentru un VIP Pass s-a terminat, insa focul nu se stinge niciodata. Burn il tine aprins si a pregatit un live-streaming incendiar de la Air&Style, care o sa iti vina pe tava pe 4 februarie.

Atunci, lucrurile o sa inceapa sa arda cu adevarat, pentru ca in Alpii Austrieci se sare sus. Cel mai sus. Si, bineinteles, se sare cu stil, pentru ca incepe Billabong Air&Style, fueled by Burn.

Asadar, daca vrei sa vezi cum se dau cei mai buni rideri la una dintre cele mai tari competitii de snowboard din Europa, cauta tab-ul Air&Style pe facebook.com/BurnEnergy si urmareste spectacolul de pe stadionul Bergisel din Innsbruck! O sa fie cu rampe inalte si trick-uri asa cum n-ai mai vazut!

Burn stie: chiar daca nu ai castigat, asta nu inseamna ca nu poti sa vezi scanteile de pe zapada cu ochii tai. Pentru ca Burn nu crede in cazaturi. Ci doar in ridicari spectaculoase si in sarituri inalte. Iar riderii de la Air&Style sunt de aceeasi parere.

Insa de asta o sa te convingi singur, pe 4 februarie, pe facebook.com/BurnEnergy, cand o sa vezi, live, ce se intampla atunci cand pasiunea explodeaza la altitudini mari.

Sondaj

Ce credeti despre asigurarile de accident in cazul sporturilor extreme?