Concurs de sanii la Arena Platos
4/412
calendar_month 05 Apr 2012, 15:37
Chiar daca primavara a castigat lupta cu iarna iar temperaturile incep sa se indrepte catre 20 de grade, pe partiile de la Arena Platos se schiaza.

Stratul de zapada artificiala creat la inceputul sezonului inca ofera conditii bune pentru schi si nu numai.

Duminica, 8 aprilie, complexul de schi si snowboard Arena Platos gazduieste prima editie a concursului de sanii. a￯￯ Vrem sa facem din acest eveniment o traditie pentru ca sporturile de iarna nu inseamna doar schi sau snowboarda￯￯, spune Cristina Badiu, PR manager la Arena Platos.

Prima editie a concursului de sanii are si un premiu pe masura, 1000 de lei. inscrierile pentru concurs se fac la apres-schiul complexului, incepand cu ora 9.

Concursul va incepe la ora 11 si se va desfasura in doua manse. Fiecare concurent va fi cronometrat individual iar cel mai bun timp al celor doua manse va fi luat in considerare.

Concurentii nu sunt restrictionati la participarea cu sanii, pot sa se inscrie in concurs cu lopeti, boburi chiar si cu saci de plastic. a￯￯Pana la finalul lunii aprilie vom avea cate un concurs in fiecare weekend.

Dupa concursul de sanii urmeaza Miss Bikini - Arena Platos iar sezonul se va incheia cu un concurs Slide & Freeze cum pana acum nu s-a mai organizat in Romaniaa￯￯, mai spune Cristina Badiu.

Sondaj

Cat de costisitor este sa ai ca hobby cursele de raliu?