Burn Air Snowboarding
3/368
calendar_month 23 Feb 2012, 14:30
Pentru ca stie ca pasiunea pentru snowboarding se aprinde si in cei care nu rup partia in doua, Burn scoate din cuptor primul concurs de snowboarding pentru cei care nu stiu sa se dea: Campionatul de Air Snowboarding.

Nu trebuie sa ai backflip-uri in program. Nu trebuie sa fi incercat vreodata boots-ii de rider.

Trebuie doar sa iti imaginezi ca iti aluneca placa pe zapada, sa adaugi putina pofta de snowboarding si sa te prefaci ca te dai.

Si, bineinteles, sa fii cat mai convingator posibil!

Deci, pregateste-ti snowboard-ul invizibil, da play la muzica si da-te! Oriunde si oricum te taie capul.

Fa trick-uri pe canapea, la fel cum riderii de la X-Games rasucesc 360-urile. Sari peste masa din bucatarie, la fel cum un snowboarder la o competitie internationala se inalta deasupra unui halfpipe.

Rezista pe placa invizibila pana cand se termina muzica, ai grija sa dai rec si urca totul pe facebook.com/theoven.by.burn in tab-ul de concurs.

Daca video-ul tau se coace frumos si aduna multe like-uri, Burn te rasplateste in fiecare zi cu premii, numai bune de un rider adevarat.

Iar la finalul fiecarei saptamani, placa imaginara din cel mai like-uit clip se transforma in placa adevarata, pentru ca o sa scoatem din cuptor marele premiu - un snowboard Burn.

Ca sa te dai pe bune, nu doar pe aer!

Asa ca intra pe facebook.com/theoven.by.burn si hai sa facem niste Air Snowboarding!

Da trick-uri misto si arata-ne: chiar daca nu poti sa o arzi cu la fel de mult skill ca un rider de la XGames pe partiile din Tignes, poti sa o arzi cu la fel de multa imaginatie!

Tine focul aprins si sa se umple cuptorul cu cat mai multe clipuri!

Sondaj

Ce parere ai de echipamentul complet pe timpul verii?