Adidasii New Balance de barbati - buni pentru drumetii
5/505
calendar_month 30 Sep 2016, 13:30
Pasionatii muntelui au acum adidasi de marca

Adidasii New Balance pentru barbati sunt incaltamintea sport perfecta pentru domnii care iubesc muntele, alpinismul si aventurile. Datorita sistemului si noilor inventii pe baza carora sunt create, acestia confera intotdeauna rezistanta si durabilitatea de care ai nevoie.

Pentru ca meriti sa fii in pas cu moda si sa ai in garderoba ta niste produse de lux, celebrul concurent al firmelor Nike si Adidas vine in ajutorul clientilor cu noua colectie de toamna de pantofi sport special conceputi pentru a se adapta cu stilu fiecarei persoane. Daca esti un barbat puternic, activ, plin de viata si mereu in expansiune, iti plac sporturile sau jogging-ul, acest brand este exact ceea ce iti trebuie sa ai in garderoba. Moderne, originale si comode, incaltamintea se poate potrivi intr-un mod accesibil tinutei de zi cu zi, dar si ehipamentului sport pe care il utilizezi la alergat sau atunci cand mergi pe varfurile inalte ale patriei.

O companie de succes si in plin avant economic: adidasi New Balance

Ca sa vorbim putin despre companie, New Balance a lansat, in anii ’60 ai secolului trecut, cele mai multe variante de latime de adidasi pentru barbati, iar modelul Trackster a fost, in acea perioada, cel mai popular adidas al acelor vremuri, iar astazi este un competitor serios, cu o cifra de afaceri estimate de peste 4 milioane de dolari. Ea este printre putinele firme care doresc sa acorde articolelor sale un numar de 2, 3 sau 4 cifre, iar, de fiecare data cand un pantof este reproiectat, numarul creste progresiv, cu 1.

Perechi de adidasi New Balance pentru fiecare tip de activitate

In functie de particularitatile si necesitatile fiecarei tip de activitate pe care o poate practica omul, compania s-a gandit sa scoata pe piata adidasi special conceputi. Fie ca sunt pentru alergat, sporturi de echipa, din piele suede, cu microfibra, mesh, acestia s-au dovedit, de-a lungul timpului, o investitie mai mult decat eficienta.

Talpa lor este foarte bine croita, iar tehnologiile pe baza de mesh confera o mult mai buna ventilatie in timpul purtarii si sunt recomandati in special vara sau persoanelor care transpira intr-un mod excesiv.

Pentru iarna, daca doresti sa faci o investitie pe termen lung, poti apela la cumpararea unei perechi de adidasi New Balance de barbati Winter Edition, ce au o talpa groasa, zimtata, care sa te fereasca de alunecarile pe gheata si de eventualitatea producerii unor accidente nedorite. Sunt numai buni pentru alergat si asigura o aderenta sporita pe teren alunecos. Datorita faptului ca au talpa ermetica, ofera o protectie ridicata contra frigului.

Sondaj

Ce sport extrem ati fi dispusi sa incercati in timpul verii?