Crina Coco Popescu - proiect reusit la ALTITUDINE!
5/501
calendar_month 10 Mai 2013, 10:48
"Pentru mine e un moment fantastic, doar visat atunci cand, maturizata brusc de realitate, am luat hotararea de a face ceva: Ascensiunea care a marcat inceperea Circuitului 7 Munti din Gradina Carpatilor a avut loc pe data de 21 iulie 2012, in muntii Bucegi, la varful Omu 2504m. Acum vin la Sinaia, orasul emblematic al ascensiunilor in Bucegi, pentru prima Gala a premiilor Circuitului"

Circuitul a￯￯7 Munti din Gradina Carpatilora￯￯ este primul priect de succes care reuseste dezvoltarea turismului, a sporturilor si activitatilor montane in Carpatii Romaniei.

Provocarea este atingerea varfurilor cele mai inalte din masivele muntoase: Bucegi, Fagaras, Retezat, Metaliferi, Rodnei, Ceahlau si Piatra Craiului, in ascensiuni de vara si de iarna.

Gala premiilor de iarna marchiaza incheierea sezonului hivernal in Carpatii Romaniei. De la aceasta data atingerea varfurilor Circuitului 7 Munti din Gradina Carpatilor va fi punctata si inregistrata in Clasament conform bonificatiilor ascensiunilor de vara.

In cadrul Galei vor fi premiate urmatoarele performante:
1. Cele mai multe puncte cumulate in ascensiunile de iarna 2013, primele 2 locuri;
2. Cele mai multe puncte in Clasamentul 7 Munti, primele 2 locuri;
3. Organizatorul celor mai multe ascensiuni in sezonul de iarna 2013;
4. Grupul cu cele mai multe ascensiuni.
Premii speciale vor fi acordate pentru: A￯ Cea mai buna fotografie din ascensiunile de iarna 2013; A￯ Cea mai buna promovare a Circuitului 7 Munti din Gradina Carpatilor.

CLUBUL SPORTIV MONTAN ALTITUDINE
Sediul principal in Rasnov, Piata Unirii nr.15, jud. Brasov Inregistrata cu nr.3/3.03.2008 in Registrul Asociatiilor si Fundatiilor la Judecatoria Zarnesti, jud. Brasov
Nr. de identificare din Registrul Sportiv: BV/A2/00241/2008

La Gala premiilor de iarna, editia 2013 iau parte:
 • Vlad Oprea, primarul Orasului Sinaia
 • Crina Coco Popescu - prima alpinista din lume care a incheiat Circuitul 7 Volcanoes al celor mai inalti vulcani de pe fiecare continent, cea mai tanara alpinista din Circuitul 7 Summits al celor mai inalte varfuri de pe fiecare continent, initiatoarea si promotoarea Circuitului 7 Munti din Gradina Carpatilor
 • David Neacsu - alpinistul care a condus prima expediA￯ie romA￯nA￯ pe Everest, proprietarul magazinelor Himalaya.
 • Ovidiu Popescu - presedintele Clubului Sportiv Montan Altitudine, organizator de expeditii in munti inalti.

  Prin Circuitul a￯￯7 Munti din Gradina Carpatilora￯￯ mobilizam acei oameni dornici sa descopere destinatii noi si autentice si, in acelasi timp, sa se descopere pe sine, sa-si descopere pasiunile si dorinta de a-si depasi limitele, in conditii de siguranta si profesionalism, sub indrumarea echipei Clubului Sportiv Montan Altitudine afiliat Federatiei Romane de Alpinism si Escalada, in colaborare cu membri Asociatiei Ghizilor Montani din Romania si ai Asociatei Salvatorilor Montani din Romania

  Program:
  12:00 a￯￯ inceperea Gala premiilor de iarna, editia 2013 la Old Nick Pub, Sinaia,
  Bd- ul Carol I nr. 8, langa parcul Dimitrie Ghica;
  12:30 a￯￯ Acordarea premiilor a￯￯ Partea I;
  13:30 a￯￯ Pauza pranz, cafea, bufet;
  14:00 a￯￯ Acordarea premiilor a￯￯ Partea a II-a;
  15:00 a￯￯ Conferinta de presa;
  16:00 a￯￯ Prezentare a brandului a￯￯Circuitul 7 Munti din Gradina Carpatilora￯￯ a￯￯ productii,
  produse, sponsori, parteneri.

 • Sondaj

  Cat de periculos consideri snowkitingul?