Sporturile nautice in Argentina
7/78
calendar_month 02 Feb 2012, 15:53
Frumusetea unica a lacurilor montane si oceanul albastru transforma Argentina intr-o locatie speciala pentru sporturile nautice.

Peisajele impresionante confera turistilor posibilitatea de a se recrea si de a participa la sporturi care sa necesite curaj si pasiune.


Adrenalina creste, inima pulseaza puternic si un sentiment de fericire intensa inunda intreg organismul; aceasta este reactia oricarui pasionat de sporturi nautice.
A￯
Raftingul, caiac canoe, surfingul si windsurfingul sunt activitati practicate in apa. Fiecare din acestea captiveaza prin trasaturile unice sportivii doritori de aventura.

Surfingul este un sport dificil si care necesita o pregatire complexa. Dar tocmai aceasta dificultate ridica sporturile de apa la un nivel mult mai inalt decat cele practicate pe uscat.

Competitiile de caiac canoe necesita sange rece si nervi de otel. Oamenii care practica acest sport experimenteaza momente de maxima incordare atunci cand vaslesc, intr-o viteza uimitoare, pe intinderea linistita a unui lac.

Abilitatea de a-si mentine echilibrul si iscusinta de a inainta in apele repezite ale raului le demonstreaza talentul si nebunia.
A￯
Windsurfingul este combinatia perfecta intre surfing si caiac canoe.

Acest sport a aparut initial din dorinta de a calatori cat mai repede pe mari, lacuri sau rauri. In prezent, windsurfingul s-a transformat intr-o dovada a talentului acrobatic, cu atat mai mult cu cat surferii se folosesc de catarg pentru a realiza diverse sarituri in aer.

Daca doriti sa incercati oricare din aceste sporturi, cea mai buna recomandare ar fi sa va inscrieti la cluburi unde sa invatati toate miscarile sau sa va avantati in zone in care exista instructori avizati.

Incercati sa aflati cat mai multe despre sporturile nautice si luati in considerare avertizarile si masurile de siguranta.
A￯

Sondaj

Ce credeti despre asigurarile de accident in cazul sporturilor extreme?