River Rafting la Rishikesh, India
1/139
calendar_month 05 Mar 2012, 14:48
Situat in Uttarakhand, Rishikesh este o binecunoscuta destinatie turistica, gratie peisajelor sale fantastice. Locul este, de asemenea, foarte popular printre hindusi, deoarece el reprezinta lacasul multor locuri de pelerinaj hindus.

RA￯urilor involburate si muntii inalti reprezinta atractia majora a orasului Rishikesh, asadar fiind printre primele trecute pe lista de catre turistii care doresc aventura, distractie si relaxare.

River rafting este una dintre cele mai populare hobby-uri sportive in Rishikesh, deoarece multe rA￯uri involburate aflate la altitudini mari in Himalaya isi au cursul prin aceste zone. Canotajul, trekking-ul si alpinism sunt unele din doar cateva din sporturile aventuroase pe care un turist le poate incerca in vacanta in Rishikesh

River rafting-ul este considerat a fi una dintre cele mai bune metode de detensionare nervoasa. Mediu incitant in care acesta se desfasoara va relaxa corpul si sufletul pentru a oferi o experienta unica.

Este, de asemenea, o experienta de nepretuit pentru iubitorii de natura. Sunetul apei lovind constant pluta si inclesterea ambarcatiunii in directii diferite reprezinta aventura pura si distractie in acelasi timp.

Cu toate acestea, river rafting-ul nu este un sport usor pentru persoanele care incearca senzatiile pentru prima data. Din aceste considerente, organizatorii de adventure race de la Rishikesh au mai multe pachete de servicii, de la nivelul de incepatori la cel de experti.

Nivel de clasa 1 in rafting inseamna intotdeauna persoane care incearca pentru prima oara senzatiile oferite de un rau involburat. Daca nu sunteti la prima experienta sau ati incercat si alte sporturi extreme practicate pe apa, puteti sari direct la nivelul de clasa 2 in rafting.

Nivelurile de gradul 3 si mai sus sunt destinate pentru aventurosii care sunt foarte familiarizati cu raurile rapide sau care au mai practicat rafting si kayaking.

Puteti merge in Rishikesh pentru rafting in toate lunile anului, cu exceptia lunilor ianuarie, prima jumatate a lui februarie( luni extrem de reci) si iulie-august, luni musonice.

Septembrie-decembrie si de la mijlocul lunii februarie - iunie sunt considerate cele mai bune perioade pentru rafting.

Taberele de rafting sunt bine dotate, asigurand facilitati moderne si un maxim de siguranta. Rishikesh este bine conectat la aproape toate marile orase din India, in ceea ce priveste transportul pe uscat, legaturile aeriene si conexiunile la Internet.

Sondaj

Ce preferi, mountain bike vara sau iarna, pe zapada?