Cu kayak-ul pe Crisul Repede
1/158
calendar_month 02 Iul 2012, 10:10
Cum decurge o zi cu caiacul pe Crisul Repede:

Incercam pe cat posibil sa ne intalnim dimineata la prima ora deoarece avem de facut 80 km pana la Bratca, locul de unde vom pleca pe apa. Ar fi de preferat sa fim acolo pana in ora 11.00.

Scoatem caiacele din masini si le umflam si invatam cum se vasleste, cum se abordeaza portiunile mai rapide ale traseului, cum se sta in barca pentru a vasli cat mai bine si cat mai cu spor (sa nu creada nimeni ca daca e rau curgator nu trebuie vaslit).

Ne aranjam vestele de salvare si castile si ne lansam la apa.

Traseul este pe o portiune de aproximativ 15 km in care vom intalni portiuni cu peisaje minunate printre Defileul Crisului si portiuni dificile care va va ridica nivelul de adrenalina si dureaza in jur de 3-4 ore.

Odata ajunsi in Vadu Crisului tragem caiacele la mal, le urcam in masina, ne urcam si noi in masina si mergem inapoi la Bratca. In functie de timpul care il mai avem la dispozitie putem sa mai incercam o tura mai scurta sau organizam o tiroliana.

Odata cu venirea serii purcedem spre casele noastre.

Grup minim 6 persoane

Pret: 110 lei/pers


Cum ne intalnim:
De obicei ne intalnim in Cluj in Piata Mihai Viteazul unde putem merge cu masinile noastre in care avem aproximativ 7 locuri(la cerere putem sa mai gasim mai multe masini) sau ne intalnim la Bratca pentru cei care vin din alte parti.

Pretul include:

- caiacele
- padele
- veste de salvare
- casti de protectie
- ghizi

Pretul nu include nici transportul pana la Bratca si nici mancarea.

Contact si info:
Resposabil clienti
0745.434.643 / 0762.053.819
bucovinaadventure@gmail.como
http://www.bucovinaadventure.ro/

Sondaj

Ce credeti despre asigurarile de accident in cazul sporturilor extreme?