Dementor KTM Motocross Cup
2/277
calendar_month 19 Apr 2012, 12:06
Prima etapa a Dementor KTM Motocross Cup se va desfasura sambata, 21 aprilie 2012, pe circuitul din imediata apropiere a comunei Prundu (judetul Giurgiu), incepand cu orele 10:00, momentul in care pilotii de clasele Amatori si Veterani vor A￯ncepe antrenamentele libere.

Startul primei manse a pilotilor de top, cei de la clasele MX1 si respectiv MX2 este programat pentru ora 15:35, urmand ca festivitatea de premiere sa se desfasoare la orele 18:15.

Cluburile organizatoare, Dual Racing Team si Top Cross TCS ofera astfel un nou format competitional sportivilor, cel al unei curse ce se desfasoara intr-o singura zi.

Noutatile nu se opresc insa aici. Organizatorii pun la dispozitia sportivilor un autocar de 34 de locuri, oferit de Corsarul Rosu, prin amabilitatea lui Ion Rosu, autocar care se va deplasa a doua zi dupa cursa la Sevlievo, pentru etapa de Campionat Mondial de Motocross.

Mai intai insa, pilotii de clasele MX1 si MX2 se vor lupta, desigur A￯n spiritul fair-play-ului pentru premii (250 de euro/150 de euro/100 de euro), cu care vor fi rasplatiti sportivii de pe primele trei locuri de la fiecare dintre cele doua clase.

Aceste premii se vor acorda pentru fiecare etapa din cele sase, premiile de la etapa de sambata urmA￯nd a fi oferite de compania Tot Agro Prundu.

a￯￯Pana acum, in tara noastra credem ca nu au mai fost oferite asemenea premii in bani pentru sportivii de pe podium de la clasele MX1 si MX2. Am pregatit si premii pentru toti sportivii care vor lua startul la fiecare clasa, fiecare practicant al motocrosului merita recompensat si incurajata￯￯, spune Ciprian Popescu (Dual Racing Team).

Organizatorii au pregatit si un site special al competitiei, www.dementormotocrosscup.ro, ca un instrument de comunicare cu sportivii si cu publicul.

Acest site integreaza pe langa informatii despre circuite, si o galerie de piloti de motocross, A￯n care sunt asteptati sa se inscrie participantii in competitie.

Inscrierea la newsletter-ul Dementor KTM Motocross Cup este recompensata printr-un premiu oferit prin tragere la sorti, iar fanii prezenti la Prundu pot castiga si ei premii, urmarind pagina de Facebook Dementor KTM Motocross Cup

Mai multe info pe site-ul competitiei: www.dementormotocrosscup.ro

Sondaj

Care sunt cele mai spectaculoase trick-uri in skateboarding?