Dunlop Romanian Superbike - Hungaroring
2/293
calendar_month 11 Iun 2012, 10:22
Dunlop Romanian Superbike (ROSBK) revine in weekendul 15-17 iunie 2012 pe circuitul Hungaroring din Ungaria cu cea de-a 4-a etapa.

Hungaroring este cunoscut ca fiind unul dintre cele mai spectaculoase circuite de Formula 1, un circuit de tip stop&go cu o lungime totala de 4384 metri, un numar de 6 viraje de stanga si 8 de dreapta.

La etapa 4 Dunlop Romanian Superbike (ROSBK) vor fi cupele Supersport (SSP), Superbike (SBK) si cupele GP Racer Rookies, unde vor participa pilotii din grupele intermediare GP Racer Rookies 600 si GP Racer Rookies 1000.

De asemenea, cum ne-am obisnuit pana acum la etapele anterioare, incepatorii si debutantii beneficiaza si ei de antrenamente in cadrul clasei C (piloti incepatori) pe tot parcursul celor trei zile de curse.

Pilotul BGS Motorsport Stefan Popescu revine si el in cursa in aceasta etapa, dupa o recuperare minutioasa in urma accidentarii grave din prima etapa 2012, cea de la Serres, in urma careia s-a ales cu nu mai putin de 5 fracturi la mana stanga. Ii tinem pumnii stransi!

Liderul clasamentului ROSBK ramane si acum Catalin Cazacu, pilotul echipei Taifun Racing, iar contracandidatul cel mai de temut campionul din ultimii ani, Ionut Mistode, pilot al echipei BGS Motorsport. Asadar ne asteptam la o confruntare plina de adrenalina la Hungaroring!

Se anunta vreme foarte frumoasa in weekendul 15-17 iunie, asadar pilotii au fost sfatuiti sa isi echipeze motocicletele cu anvelope de compozitie medium/medium-soft pentru fata si medium pentru spate.

Sondaj

Cum ingrijiti skiurile?