Seawolves Bike Fest V - distractie de calitate
2/294
calendar_month 11 Iun 2012, 11:12
Primul weekend din 2012 pe motor la mare, prima balaceala in apa destul de rece pentru un inceput de iunie. Pe scurt, editia V Seawolves Bike Fest a fost un prilej de a revedea prieteni vechi si de a petrece un weekend motociclistic la malul marii.

Desi festivalul si-a deschis portile inca de vineri, majoritatea motociclistilor au ajuns la Mamaia in dimineata de sambata, unde odata intrat in incinta te imtampinau sutele de motoare aliniate frumos in cele doua parcari moto special amenajate de gazdele festivalului, clubul Seawolves.

Atmosfera relaxata, muzica buna, soare, mare si prieteni vechi. Corturi colorate aliniate frumos in camping, scena festivalului pregatita pentru concertele de seara.

Ne-am pus corturile, ne-am schimbat de echipamentul moto mult prea calduros pentru soarele de afara si ne-am dus sa ne racorim cu un suc rece la terasa din incinta. Nu am stat mult ca in microfoane s-a anuntat sonor parada moto care incepea in jumatate de ora.

Cireasa de pe tort la orice intrunire, parada moto s-a desfasurat traseul Camping Turist Mamaia - Bulevardul Mamaia - Bulevardul Alexandru Lapusneanu - City Mall - Dacia - Bulevardul Tomis - Miga - Bulevardul Ferdinand - Bulevardul I.C. Bratianu - I.C.I.L. - Bulevardul 1 Decembrie - Casa de Cultura - Dacia - Bulevardul Alexandru Lapusneanu - Bulevardul Mamaia - Camping Turist Mamaia si a adunat laolalta aproape 500 de motoare si spectatori entuziasmati care faceau poze si salutau pilotii.

Soarele dupa amiezii ne-a molesit suficient de tare incat sa ne luam inima in dinti si sa mergem pe plaja sa testam apa, reclamata a fi foarte rece. Da, era rece, insa nu suficient incat sa ne sperie, asa ca prima baie in mare a fost bifata, impreuna cu tremuratul de rigoare!

Seara a adus cu ea umbra mult asteptata si concertele in aer liber. Steelborn ca de obicei au fost la inaltime, in ciuda catorva probleme cu sonorizarea, Trooper a incins atmosfera, iar Zdob si Zdup au demostrat inca o data ca un concert live poate suna perfect.

Seara a continuat cu late night show-ul promis, iar spre dimineata deja traditional recital folk cu Silviu Covaci a incantat urechile celor destul de curajosi care au invins somnul.

Duminica dimineata leneveala a cuprins tot campingul. Soarele si-a facut simtita prezenta inca de la primele ore, asa ca baia in mare si motaiala pe plaja au salvat onorabil situatia. Spre pranz corturile au inceput sa fie stranse, iar bagajele aranjate din nou pe motoare.

Lungul drum catre casa a parut mai lung ca la venire, insa clipele cu prietenii s-au adunat in tolba
amintirilor. Felicitari Seawolves pentru o intrunire pe cinste!

Sondaj

Ati fi dispusi sa faceti scufundari intr-o zona populata de rechini?