Road Wolves Bike Fest - argesenii la inaltime
3/305
calendar_month 27 Aug 2012, 09:04
Weekendul acesta a fost randul clubului argesean Road Wolves sa organizeze intrunirea anuala a motociclistilor.

Locatia aleasa a fost in incinta Bazei Nautice din comuna Bascov, un spatiu suficient atat pentru amenajarea parcarii moto cat si pentru spatiul destinat corturilor.

Un lucru de apreciat a fost distanta considerabila dintre corturi si scena unde urmau sa aiba loc concertele de seara, astfel ca cei obositi s-au putut odihni in liniste, departe de muzica si zgomotul motoarelor.

Prezenta vineri 24 august a fost relativ scazuta, insa era de asteptat, fiind zi lucratoare. Odata cu caderea serii insa tot mai multi motociclisti si-au facut aparitia pe portile incintei, iar corturile au inceput sa se alinieze frumos.

Intrarea a fost 25 de lei de persoana, pe toata durata evenimentului. Un aspect deloc de neglijat si aplaudat de multa lume a fost prezenta unei firme de catering care a adus in meniul permanent cateva feluri de ciorba, mancare gatita si vestitul gulas, care mirosea apetisant din ceaunul pus la foc mic.

Singurul inconvenient a fost caldura nimicitoare insa si acest aspect s-a estompat odata cu o baie racoroasa in lacul de acumulare Bascov si o sueta prieteneasca cu pescarii numerosi care venisera sa dea la stiuca si biban.

Oamenii erau incantati sa vada "atatea motociclete" la un loc si intrebau curiosi cum e viata pe doua roti. Nu mai vorbesc de domnisoarele din sat care priveau cu ochii scanteietori bikerii si motoarele lor!

Berea rece a curs din belsug, insa inexistenta sortimentului fara alcool a starnit ceva nemultumiri, bikerii doritori de plimbari spre seara fiind nevoiti sa mearga la minimarketul din sat sa-si faca aprovizionarea.

Dar ce mai conteaza cand seara se lasa si trupele incep sa cante? Sambata seara cei de la Vita de Vie s-au lasat mult asteptati, astfel ca de abia pe la ora 1 au urcat pe scena. Noroc cu Cristi Hrubaru care facuse atmosfera pana atunci, in stilu-i caracteristic!

Una peste alta, o intrunire ok, cu vreme frumoasa si distractie din plin.

Sa vedem cum ne intampina Rasnovul la inceput de septembrie!

Sondaj

Cat de periculos consideri snowkitingul?