Motocicleta, curaj sau inconstienta?
2/261
calendar_month 03 Feb 2012, 18:23
Mai mult ca sigur ca sunetul unui motor turat in linistea noptii iti da ceva fiori pe sira spinarii si nu te poti abtine sa nu te gandesti la cel ce calareste un asemenea bolid.

Adrenalina pura, senzatii duse la extrem,incomparabile cu orice autoturism, oricat de sport ar fi el... da, toate astea sunt cum nu se poate mai adevarate... insa imaginea idilica a mersului cu un astfel de bolid are si partea ei intunecata, de cele mai multe ori ignorata cu inconstienta...

Da, se poate muri pe motor, mai repede decat isi imagineaza cei care privesc cu exaltare o motocicleta turata trecand in viteza si oftand ca nu se afla la ghidon.

Se poate, si inca fara sa iti dai seama,intr-o singura clipa de neatentie, a ta sau a unui sofer grabit, in drumul sau spre casa. Mai vrei motor acum?

Da? Esti o persoana echilibrata, nedominata de porniri de moment, cu capul pe umeri, iti spui. Nu te va tenta sa iti auzi fierul de sub tine urland frenetic la 12 000 ture, nu?

Stai linistit, asa spun toti. Asa vei spune si tu pana vei porni motorul si o vei auzi cum te cheama.

Pana te sui in sa si simti motorul vibrand.Atunci uiti de tot ce te-a invatat instructorul in orele de poligon si ce te-au sfatuit prietenii, pana sa te apuci de scoala moto.

Nu mai vrei decat sa vezi a￯￯cat poatea￯￯, sa-i simti puterea mocnind sub mainile tale care o strunesc.

Asta crezi, nu? Ca esti in control absolut.Ca tu o conduci pe ea, nu invers.

Ei, dragul meu, tocmai ai facut cea mai mare greseala din toate. Iar asta te poate costa viata.

Imi iubesc la nebunie motorul, am facut sacrificii pentru el poate incompatibile cu capriciile unei femei. L-am certat cand dadea semne ca e mai incapatanat ca mine, l-am pupat cand m-a adus in siguranta acasa la cei dragi.

Insa nicio clipa nu am incetat sa ii respect puterea. Forta bruta care te poate cobori intr-o clipa de pe culmile exaltarii pe marginea disperarii. Si uneori si mai jos...

Sfatul meu? Iubeste-l pana la nebunie, fa din el obiectul adoratiei tale. Insa in momentul in care vei inceta sa te temi de el, acela este momentul in care ceasul va incepe sa ticaie. In sens invers.

Autor: Tashulina

Sondaj

Cum ai prefera sa fii legat daca ai practica bungee jumping?