Intrunire Garnic - Rocker`s Festival
2/269
calendar_month 30 Mar 2012, 15:05
Cea de-a patra editie a Festivalului Rocker`s din Garnic se va tine anul acesta in perioada 27 - 29 aprilie 2012 si toti motociclistii sunt asteptati cu voie buna, bautura si mancare si concerte pe alese.

Rockera￯￯s s-a nascut din dorinta de a promova o zona pitoreasca si speciala a Banatului a￯￯ Garnic si Clisura Dunarii - dar si din pasiunea pentru muzica rock, pentru aventura si pentru motoare turate.

Prima editie a Festivalului Rocker's (2009) a reusit sa capteze atentia atat a participantilor, a autoritatilor, cat si a mass-mediei si a adunat la Garnic peste 900 de participanti, cu si fara motoare, din Resita, Timisoara, Arad, Deva, Craiova, Hunedoara. Acestia au avut parte de adrenalina, motoare turate pe traseele de soft enduro pentru amatori, iar seara concerte rock.

A doua editie a Festivalului Rocker's (2010) a fost efectul succesului primei editii si a incercat sa promoveze turismul in zona Cheile Nerei si Clisura Dunarii. Aceasta editie a venit cu elemente noi care au atras mult mai multi participanti decat in editia precedenta, peste 2000, atat din tara cat si din strainatate.

Astfel s-a realizat prima editie de Poker Run Moto din Romania finalizata cu donarea sumelor atrase din colectarea taxelor de participare, elevilor cu cele mai bune rezultate scolare din satul Garnic.

Editia a treia a Festivalului Rocker's (2011) a reeditat succesul editiilor precedente. Au fost concerte rock, plimbari cu motoarele pe trasee de soft enduro si a doua editie a Rocker's Poker Run Moto.

Pentru 2012, anul celei de a patra editii, organizatorii se asteapta la o afluenta de peste 2000 de oameni, dupa ce festivalul a crescut de la un an la celalalt. Headlinerii Zdob si Zdub vor contribui cu siguranta la succesul unui festival care isi contureaza deja o personalitate din ce in ce mai puternica.

Program intrunire Garnic 2012:

Vineri 27 aprilie
Biking
Trekking
Rafting
Concerte: Trooper, Altar, Truda, Melmac Riders, Melmac Riders

Sambata 28 aprilie
Biking
Trekking
Rafting
Concerte: Zdob si Zdub, Popasapka, Grimus, Toulouse Lautrec, Robin and The Backstabbers

Duminica 29 aprilie
Biking
Trekking
Rafting

Cazare: camping

Mai multe info pe site-ul festivalului: www.rocker-s.ro

Sondaj

Ce parere ai de echipamentul complet pe timpul verii?