Cursuri de zbor cu deltaplanul in Brasov
5/53
calendar_month 17 Apr 2012, 11:05
Scoala de zbor "Nimbus no limits" localizata in Brasov ofera amatorilor cursuri de zbor cu deltaplanul, in zonele limitrofe orasului.

Nimbus no limits este acreditata pentru a efectua cursuri de initiere si de aprofundare a cunostintelor si aptitudinilor in aceste sporturi.

Pentru aprofundarea cunostintelor se pot alege si zone din afara judetului, in functie de nivelul de pregatire al participantilor la aceste cursuri.

Cursul de zbor cu deltaplanul poate dura intre 4 luni si 8 luni in functie de conditia meteo si timpul disponibil al elevului. Primul zbor va avea loc pe dealul Lempes aflat in comuna Sanpetru. Acesta este este un deal pentru incepatori, unde puteti exersa decolarea si aterizarea.

Se vor efectua zboruri la inaltimi mici (20m - 100m), se va perfectiona tehnica decolarii, tehnica virajului si a manevrarii corecte, tehnica aterizarii si amerizarii, zbor termic, zbor dinamic, precum si zbor termo-dinamic.

Licenta de pilot:
Dupa absolvirea cursului veti sustine un examen teoretic si practic pentru dobandirea licentei de pilot de deltaplan. Acest examen va fi sustinut cu un examinator de la alt aeroclub acreditat.

Cursurile de zbor cu deltaplanul au loc in fiecare zi (in functie de starea vremii si numarul de participanti) la urmatoarea locatie: Dealul Lempes (Sanpetru, judetul Brasov)

Info cursuri parapanta:
Cotet George
Tel: +4 0727 407 007 sau +4 0740 076 683
www.nimbus-no-limits.ro

Sondaj

Care e cel mai important criteriu in alegerea rolelor?