Bungee trambulina
5/55
calendar_month 08 Mai 2012, 15:38
Bungee trambulina reprezinta o variatie a clasicului bungee jumping, cu precizarea ca pentru practicarea ei se folosesc corzi elastice pentru balans, atasate unui ham special.

Hamurile, corzile si trambulina sunt folosite pentru a usura saltul si realizarea acrobatiilor aeriene. Instalatia de bungee trambulina este simpla, fiabila si usor de montat.

Atractiva pentru tineret, bungee trambulina se gaseste in mai toate parcurile de distractii si in hotelurile care au facilitati de agrement pentru clienti.Salturile pot ajunge la 10 m inaltime, in functie de greutate.

Instalarea unei bungee trambuline se poate realiza rapid, fiind nevoie de doua persoane si circa o ora.

Ele sunt prevazute cu patru puncte de sarituri, astfel ca instalatiile cu exploatare comerciala pot servi pana la 4 clienti in acelasi timp.

Limitarile de vasta nu exista, ci doar cele de greutate, bungee trambulina putand servi clienti cu masa corporala cuprinsa intre 20 si 90 de kilograme.

Bungee trambulina este una dintre cele mai simple instalatii in ceea ce priveste intretinerea, caci practic singurele consumabile sunt reprezentate de corzile elastice, care trebuie schimbate la fiecare 4 luni.

Doar in conditii de exploatare intensiva, altfel servisarea este o data la 6 luni. Trebuie precizat insa ca inspectia vizuala zilnica a corzilor este obligatorie, la fel si verificarea saptamanala a cablurilor si scripetilor.

https://


Sondaj

Ce parere ai de echipamentul complet pe timpul verii?