Cel mai rapid avion ultrausor - Blackshape Prime
6/68
calendar_month 25 Iul 2012, 10:34
Autor: Sebastian Radu
pilotmagazin.ro

Motorizat de un "amarat" de Rotax 912 de doar 100 de cai putere (la cerere poate fi echipat si cu varianta pe injectie), "bolidul" italienesc poate zbura cu 300 de km/h in regim de croaziera, gratie pasului variabil al elicei, trenului escamontabil si designului de "supersonic".

Un tanar entuziast al zborului si pilot de avioane ultrausoare, originar din Craiova, m-a anuntat acum ceva timp ca are de gand sa devina dealer pentru Blackshape Prime, cel mai rapid ULM la ora actuala.

Mi-a povestit la telefon cate ceva despre masinarie si mi-a promis un zbor atunci cand va veni in tara, pentru a fi testata si eventual cumparata de pilotii ULM de la noi.

Asa ca iata-ma, la vreoa￯￯ doua luni de la prima noastra conversatie telefonica, legandu-mi centurile pe locul din spate al celui mai rapid ultrausor la ora actuala.

In fata, pe locul principal s-a aflat Elio, pilotul de incercare al fabricii, fost militar.

Aparatul in care aveam sa ma aflu timp de 15 minute era chiar prototipul, folosit acum pentru a￯￯fly testa￯￯ de catre posibilii clienti.

Cum a fost zborul cu Blackshape Prime puteti vedea chiar in clipul urmator:

https://


Cat costa sa aveti propriul Blackshape Prime? Raspunsul este: de la 129 de mii de euro a￯￯in susa￯￯. Partea buna e ca acesta este cel mai mic pret de dealer in toata Europa!

*Iar daca doriti sa ii contactati pe reprezentantii Blackshape in Romania, o puteti face accesand website-ul dealer-ului: blackshape.ro

Sondaj

Care sunt cele mai spectaculoase trick-uri in skateboarding?