Scoala de Conducere defensiva si Pilotaj Titi Aur
2/209
calendar_month 23 Mar 2012, 11:14
Daca esti pasionat de automobilism si visezi sa devii pilot profesionist de raliuri trebuie sa urmezi cursurile unei scoli de pilotaj acreditate.

In urma acestui curs poti deveni pilot debutant iar dupa dobandirea licentei pilot profesionsit de raliuri.

In prezent, in tara exista patru scoli de pilotaj acreditate de Federatia Romana de Automobilism Sportiv:

- Scoala de pilotaj `Danny Ungur Racing`
- Scoala de Pilotaj Stefan Vasile
- Scoala de Conducere defensiva si Pilotaj Titi Aur
- Scoala de pilotaj Autocrono


Scoala de pilotaj Titi Aur
Constantin Aur, cunoscut de toata lumea sub numele de "Titi Aur" este nascut pe 25 decembrie 1963 in localitatea Barlad. De-a lungul timpului Titi si-a construit viata si cariera in jurul unei pasiuni extrem de puternice: automobilismul.

Debut in raliuri si l-a facut in anul 1986, prin participarea la Raliul Brasovului, cu o Dacia 1300. De atunci a obtinut 51 de victorii in raliuri si 8 titluri nationale, in anii 1995, 1997,1998, 1999, 2000, 2001, 2002 si 2006.

O lunga cariera in raliuri lasa intotdeauna urme adanci in sufletul unui pasionat, astfel ca Scoala de Conducere defensiva si Pilotaj Titi Aur a reprezentat, firesc, pasul urmator in caiera lui Titi Aur.

La Scoala de Pilotaj practicantii pot opta pentru:

 • cursuri de conducere
 • cursuri de conducere defensiva (destinate in special societatilor care detin flote auto care doresc sa perfectioneze conducatorii auto, insa care poate fi facut si pentru persoane particulare)
 • cursuri de conducere agresiva (destinate serviciilor speciale (Salvare , SMURD, Pompieri, Societati de protectie, Politie, SRI, SPP, alte servicii speciale care folosesc autovehicule pentru a se deplasa rapid).
 • cursuri de conducere sportiva (destinate celor care doresc sa conduca rapid autoturisme sportive in conditii de siguranta maxima in circulatie deschisa dar si pe circuite special amenajate.)
 • cursuri de pilotaj (destinate celor care doresc sa conduca sportiv dar mai ales celor care doresc sa inteleaga tainele pilotajului sportiv. El se desfasoara pe parcursul a 2 zile de la ora 9:00 la 17:30 si cuprinde parte teoretica in sala de curs si parte practica pe circuitul de pamant si macadam.)

  Info cursuri:
  Titi Aur
  Tel.0744837650
  Tel.0745954115

  titiaurcnr@yahoo.com

  https://


 • Sondaj

  Ati fi dispusi sa faceti scufundari intr-o zona populata de rechini?