Scutul auto pentru Alfa Romeo, confectionat din material dur
2/244
calendar_month 04 Dec 2015, 11:22
Un scut auto marca Alfa Romeo este confectionat, de cele mai multe ori, din tabla de otel. Este un material dur, caci scuturile de motor trebuie sa fie de buna calitate, foarte rezistente.
Un scut de motor marca Alfa Romeo este foarte important pentru buna functionare a masinii tale. Scutul motor Alfa Romeo este o componenta importanta a masinii, indiferent daca este Alfa Romeo, Mercedes sau Opel.

Care este rolul unui scut auto

Rolul unui scut motor Alfa Romeo este acela de a proteja partea de dedesubt a masinii tale.Mai exact, un scut auto metalic ofera protectie motorului masinii tale.
Cand este confectionat, producatorii de scuturi motor alfa romeo respecta normele de siguranta si de calitate, astfel incat produsele sa fie de o buna calitate. Acesta poate fi inlocuit la un atelier de reparatii masini, de catre un mecanic auto.

De unde il poti cumpara

Daca trebuie sa achizitionezi un scut de motor, poti sa il iei de la magazinele de piese auto, dar si de pe internet, de pe unul dintre site-urile care vand asemenea produse.
Piesele acestea au pretul cuprins intre 250 de lei si 500 de lei, in functie de producator. Cele la mana a doua sunt cele mai ieftine.
Este normal ca un scut metalic nou de motor sa coste mai mult decat un scut auto la mana a doua. In momentul in care cumperi un scut auto nou, acesta vine cu garantie, care este de obicei de doi ani de zile.
Scuturile de motor Alfa Romeo second hand rar au certificate de garantie, iar acest lucru nu se intampla doar in cazul masinilor Alfa Romeo. Multe dintre aceste piese provin de la dezmembrari auto si sunt extreme de bine verificate inainte de a fi scoase spre vanzare. Cand cumperi o astfel de piesa de pe internet, citeste bine descrierea acesteia, ca sa fii sigur ca ai ales modelul de care ai nevoie. Este mai bine sa comanzi modelul bun de la inceput, astfel incat sa fii sigur ca nu trebuie sa returnezi produsul.

Fiecare scut pentru masinile Alfa Romeo vine la pachet cu suruburi de prindere si accesoriile necesare pentru a fi montat. De aceea, nu trebuie sa mai cauti astfel de componente!

Sondaj

Cat de periculos consideri snowkitingul?