Scut de motor Hyundai Accent, importanta acestuia
2/243
calendar_month 25 Nov 2015, 14:48
Hyundai Accent este de foarte multi ani masina pe care o vezi cel mai des pe sosele. Pretul foarte mic a facut din acest model unul dintre cele mai bine vandute din industria auto. Desi nu este cea mai buna masina, multi soferi considera ca din punct de vedere al pretului, modelul Accent este o foarte buna solutie. Fiind o masina pe care si-o cumpara soferii fara o situatie materiala excelenta, acestia stiu cum sa aiba grija de ea. Primul lucru pe care il au in vedere soferii de Hyundai Accent este sa ii cumpere un scut de motor Hyundai Accent. Asta pentru ca modelul in sine nu este unul foarte inalt si este predispus unor accidente destul de grave sub motor.

Daca va ganditi sa achizitionati un astfel de scut de motor pentru Hyundai Accent aveti de ales intre doua variante. Prima este varianta unui scut confectionat din plastic. Aceasta este cea mai des intalnita varianta fiind si totodata cea mai bun costisitoare. Scutul protejeaza masina in cazul unor lovituri minore sau a unor zgarieturi. Per total, scutul de motor confectionat din plastic este o buna varianta, dar ar putea sa se sparga in cazul unui lovituri mai puternice. Pentru astfel de situatii este nevoie de un scut de otel de 2-3 milimetri grosime. Acesta are un pret mai mare, dar va oferi o protectie sporita motorului si a baii de ulei. Un astfel de scut costa in jur de 400 de lei.

Din punct de vedere al montajului, scutul de motor Hyundai Accent poate fi montat chiar de dumneavoastra in propriul garaj. Totusi, in cazul in care doriti ca lucrarea sa fie facuta intr-un mod profesionist, puteti merge intr-un service autorizat, timpul montajului fiind destul de mic, la fel ca si pretul. Este recomandat sa alegeti a doua varianta pentru a fi sigur ca lucrarea are o garantie.

In concluzie, scutul de motor te poate feri de unele probleme destul de neplacute atunci cand parcurgeti un drum denivelat, cu gropi si pietre. Avand un scut de protectie, motorul masinii, dar si baia de ulei, sunt ferite de lovituri destul de periculoase. Indiferent de marca auto, scutul de motor pentru VW GOLF 4 de exemplu sau Opel, este de o iportanta deosebita.

Sondaj

Cum ingrijiti skiurile?