Odaban, pudra pentru pantofi
6/673
calendar_month 31 Mar 2017, 00:00
Oricine face sport poate sa sufere de transpiratie excesiva in timpul unui antrenament, indiferent de nivelul la care face fitness sau orice alt tip de miscare. Insa este normal sa transpire, chiar si in exces, asta nu inseamna ca nu esti in forma, ci poate semnala chiar contrariul.

Insa transpiratia excesiva poate sa fie prevenita, daca stim exact cauzele care duc la apritia ei, pentru ca uneori nu numai miscarea este de vina, ci poate sa fie vorba si despre anumite probleme de sanatate.

Simptomele transpiratiei excesive

Simptomele transpiratiei excesive in timpul antrenamentelor pot varia de la o persoana la alta, nu se manifesta la toti la fel.

Astfel, la unii oameni se pot observa cel mai adesea pete umede care imbiba hainele, dand un aspect neplacut. Siroaiele de sudoare pot aparea oriunde pe corp, insa sunt mai intalnite in zona axilelor, pe abdomen, pe piept, dar si pe picioare, in zona talpilor.

Cantitatea mare de sudoare te poate impiedica sa iti faci exercitiile, pentru ca poate sa apara rusinea fata de celelalte persoane. Iti poti pierde increderea in tine, pentru ca te rusinezi prea tare din cauza acestei probleme. Transpiratia palmelor paoate sa fie o mare problema daca lucrezi cu greutati, pentru ca nu iti va fi usor sa tii, de exemplu, ganterele. Este destul de greu sa faci astfel de exercitii in conditiile in care transpiri in exces.

De ce transpiram mai mult cand facem sport

Ei bine, cantitatile mai mari de sudoare din timpul exercitiilor fizice apar din cauza ca se ridica si temperatura corpului. Glandele sudoripare elibereaza o cantitate mai mare de fluide din organism la suprafata pielii, actionand ca un mecanism de racire. Aceasta sudoare ar trebui sa se evapore, dar in medii umede, precum sala de sport, poate sa fie destul de dificil. Ca urmare, sirurile de sudoare raman pe corp.

Cum scapi de transpiratia in exces

Pentru a opri transpiratia excesiva in timpul antrenamentului, ia o pauza. In acest moment mergi sa te speli pe fata, apoi sterge-te cu un prosop de bumbac. In plus, foloseste un antiperspirant cu care sa te dai inainte de a face sport, pentru a preveni transpiratia excesiva.

Si pudra pentru pantofi Odaban este ideala

Odaban Pudra pentru Picioare si Pantofi ajuta la prevenirea transpiratiei picioarelor, fiind eficienta inca de la prima folosire. Inainte sa iti pui pantofii sport, pui cate o lingura de pudra in fiecare dintre ei. Garanteaza un miros proaspat si placut.

Despre Odaban se stie ca are o istorie mai veche de 45 de ani, ceea ce este o garantie a produselor sale excelente.

De ce sa mai tii cont

In afara de folosirea unui antiperspirant sau a unei pudre pentru pantofi precum Odaban, este important sa te adresezi unui medic. Mai ales daca simptomele de transpiratie excesiva sunt insotite de alte manifestari, precum febra, dificultati de respiratie, oboseala. Este important consultul de specialitate deoarece aceste simptome pot fi semne ale unei afectiuni, ca de pilda hipertiroidismul sau unele afectiuni cardiace. Si unele infectii pot avea astfel de manifestari.Sondaj

Ai cumpara o motocicleta noua ca incepator, sau una sh?