O industrie digitale in evolutie
6/686
calendar_month 28 Ian 2019, 00:00
Acum puteți paria pe aproape orice, de oriunde, 24/7, 365 de zile pe an. Revoluția digitală a adus pariurile sportive online la sfârșitul anilor '90, și s-a dezvoltat de atunci. Chiar și dincolo de sport, pariorii pot plasa acum pariuri pe evenimente actuale, emisiune TV, meteo și chiar turnee de jocuri video. În special, europenii nu se pot satura de pariuri sportive.

În mod surprinzător, acest efect combinator al "progresului digital" și al "cererii în creștere" a alimentat un boom în industria jocurilor de noroc online (sau "iGaming"). În mod tradițional, în hotspoturi precum Londra, Malta și Gibraltar (ultimele două în principal în scopuri de reglementare), operatorii și furnizorii de jocuri de noroc online pot fi găsiți acum în Europa și în întreaga lume.

Orice formă de jocuri de noroc este, în general, supusă reglementării controlate de jurisdicție. Pariurile sportive sunt adesea primul tip care trebuie reglementat pe piețe noi - probabil datorită patrimoniului său mai tradițional. Acest efect face casele de pariuri o "frontieră" în industria iGaming; un punct de intrare pentru noii consumatori și un prim pas pentru întreprinderi.

Fotbalul este misa principala a pariurilor sportive din Europa cum ar pariuri sportive live la 888 Sport, de exemplu, care cuprinde aproximativ 75% din activitatea de pariuri a continentului. Numai în Marea Britanie și Irlanda, cursele de cai creează concurenta, ocupând aproximativ o cotă egală din miza: aproximativ 40% merge pe curse de cai, 40% în fotbal și 20% în alte sporturi. Cererea de contractori specializați pare să crească semnificativ în 2019, stimulată de o serie de factori-cheie - și agravată de lipsa generală a talentului.

În primul rând, tehnologia din ce în ce mai sofisticată implicată în industria noastră, de multe ori, nu poate fi acoperită pe deplin de echipe interne și se potrivește cu talentul extern al contractelor. În al doilea rând, noile piețe vor necesita expertiză de specialitate pe termen scurt la etapele de intrare și creștere înainte de a trece la un personal permanent. În sfârșit, modelul contractant se dovedește adesea popular din perspectivă financiară, permițând o mai mare flexibilitate și un risc redus pentru angajatori.

Creșterea scena de pornire a iGaming este din ce în ce mai mult susținută atât de investitori de capital de risc, cât și de investitori de capital privat, creând o piață plină de viață și energizantă. Această energie creează noi oportunități interesante pentru profesioniștii ambițioși - în special cei care favorizează un mediu de lucru mai rapid. În 2018, am văzut numeroase inițiative de înaltă tehnologie capabile să ofere pachete de mâncare care au atras atenția talentului experimentat la nivel global. De asemenea, injecțiile de capital au permis construirea rapidă a echipelor de specialiști.Suntem bucuroși să vedem că anul 2019 pare a fi deosebit de sănătos, cu mai multe operațiuni mai mici, cu finanțare securizată, care deja accelerează planurile de angajare.

Sondaj

Cum ai prefera sa fii legat daca ai practica bungee jumping?