NordicTrack revolutioneaza antrenamentele fitness
6/685
calendar_month 29 Oct 2018, 00:00
Noua gamă de biciclete fitness NordicTrack Commercial Studio Cycle a fost concepută în a efectua în casă antrenamente dinamice și interactive precum în cele a unui studio de spin biking. Cu tehnologia iFit inclusă se pot accesa nenumărate antrenamente video concepute de antrenori de specialitate. Utilizatorul este astfel motivat, își stabilește obiective și obține performanțe ridicate. Fiecare antrenor iFit are stilul său personal în a efectua antrenamente cât mai dinamice. În plus prin tehnologia iFit dezvoltată împreună cu cei de la Google Maps antrenamentele sunt mult mai distractive. Se pot alege destinații fascinante din țări din întreaga lume, cu sesiuni interactive, astfel încât antrenamentul să se efectueze cu un nivel adecvat de intensitate.

Atunci cănd nu se doresc a se efectua antrenamente de ciclism se pot alege din sutele de antrenamente, de la cross training la antrenamente de yoga, care se vor afișa direct pe display-ul echipamentului. Consola SMART HD cu touchscreen permite rapid selectarea tipului de antrenament dorit. Pentru a avea o experiență unică în efectuarea antrenamentului înclinația și intensitatea acestuia pot fi controlate de către antrenorul iFit, astfel fiind vizate diferite grupe musculare. Aceste facilități fac ca echipamentele compatibile cu tehnologia iFit să fie unice.

Prin tehnologia iFit se pot primi zilnic sugestii privind alimentația, numărul de calorii recomandat în a fi consumat și multe alte beneficii privind activitatea fizică și somnul. Această gamă de biciclete fitness revoluționează antrenamentele oferind o experiență unică.

Sondaj

Care e cel mai important criteriu in alegerea rolelor?