Incepe o campanie de promovare chiar pe masina ta. Colantari profesioniste cu ajutorul foliilor magnetice
6/678
calendar_month 21 Aug 2017, 00:00
Adezivele industriale au cunoscut, de-a lungul timpului, o serie numeroasa de intrebuintari. De la campaniile publicitare, colantari, etichete si folii profesionale, industria benzilor si etichetelor de lipit a dovedit, treptat, o aplicabilitate imediata in industrii variate, cat si in activitatile micilor antreprenori.

Pe partea de colantare, producatorii recomanda utilizarea de folii magnetice, considerat un instrument inovator, cu foarte multe aplicatii, de la crearea propriilor magneti de frigider, pana la vitrine profesionale, mesaje publicitare sau semanlizarea si protectia unor vehicule in exterior.

Solutii profesionale de colantare si publicitate!

Folia magnetica este cunoscuta publicului larg drept un magnet flexibil, alcatuit, in general, din cauciuc anisotropic. Aceste caracteristici permit conservarea fortei magnetilor si o mai buna mentinere a flexibilitatii si aderente oferite de cauciuc.

Dupa producerea lor folosind tehnici moderne, materialele compozite sufera un proces de prelucrare prin taiere sau imprimare, pentru a le reda forma, proprietatile si intrebuintarile aferente. In functie de necesitati, foliile magnetice profesionale pot fi folosite atat pentru aplicari interioare, cat si pe exterior, in functie de acest aspect, acestea se diferentiaza in mai multe categorii.

Folii magnetice pentru masini: aplicari in scop publicitar sau de protectie

Intrucat materialele din care sunt realizate permit o aplicare temporara a acestor folii speciale, ele au inceput sa fie din ce in ce mai folosite ca magnet temporar, pe exteriorul caroseriei auto, in scop promotional.

Se bucura de un mare succes in special in randul soferilor de taxi, ai firmelor ce efectueaza activitati de distributie, cat si in randul antreprenorilor care doresc sa isi faca cunoscuta afacerea prin intermediul parcului auto.

De cele mai multe ori, materialul din cauciuc este de culoare maro inchis pe ambele suprafete. Pe partea nemagnetica, acesta este prevazut cu un adeziv cu o grosime de 0.4 mm. Materialele ce sunt magnetizate industrial asigura o foarte buna aderenta pe suprafetele metalice, aderand aproape instantaneu. Produsul finit astfel obtinut va fi unul rapid, uspr si practic, dupa cum ilustreaza expertii din domeniu.

Orice tip de folii magnetice adezive se mod modela eficient potrivit dorintelor cumparatorilor. Astfel se poate obtine forma dorita intr-un timp foarte scurt, folosind o forfeca sau un cutter. Uneori, taiarea se poate realiza si cu ajutorul ghilotinei.

Protectie auto sporita cu folii magnetice autoadezive moderne

Protectia vehiculului personal impotriva distrugerilor este intotdeauna un aspect extrem de important pentru orice conducator auto. In acest caz, producatorii acreditati au pus pe piata folii magnetice mai rezistente, cu o putere mai mare de adeziune, pentru a rezista vicisitudinilor ce pot aparea in cazul aplicarii lor pe o perioada lunga de timp. Foliile magnetice destinate protectiei auto sunt mai lungi si au o latime mai mare comparativ cu cele destinate aplicarii temporare.

Daca ne gandim la beneficiile lor imense, ele au rolul de a pastra confortul termic in anotimpul cald, protejand bordul, volanul si celelalte componente de o coacere prematura. Statisticile arata ca aplicarea unor folii magnetice de protectie solara diminueaza cu 45% caldura interioara. De asemenea, nu permit cioburilor sa raneasca pasagerii unei masini in cazul spargerii unui geam si reprezinta o metoda excelenta de descurajare a demersurilor infractionale.Sondaj

Este sigura masina de raliu in eventualitatea unui accident?