Forta si cardio intr-un singur aparat - NordicTrack Fusion CST
6/683
calendar_month 09 Mar 2018, 00:00
NordicTrack a dezvoltat prin aparatul de forță Fusion CST un echipament care îmbină aparatul de forță cu unul cardio. Astfel performanța crește, antrenamentele devenind mai eficiente. Tehnologia iFit prezentă pe acest echipament face ca antrenamentul să fie interactiv, existând posibilitatea de a efectua antrenamentele împreună cu un instructor certificat.

Aparatul de forță NordicTrack Fusion CST dispune de un sistem de frânare prin inserție (SMR™ Silent Magnetic Resistance) ajustat electronic prin 20 trepte de rezistență Pentru a seta nivelul de greutate pentru antrenament nu va mai fi nevoie să adăugăm ori scoate greutăți ca la aparatele clasice, acest lucru se va efectua rapid prin controlul digital atașat aparatului. Aparatul dispune de șase mânere ergonomice pentru antrenament, acestea aflându-se mereu pe poziție. Va fi nevoie doar de a seta niveul de greutate dorit, specific antrenamentului efectuat.

Prin NordicTrack Fusion CST se aduce un nou concept echipamentelor de forță ce permite în a adăuga rezistență în mișcările cardio. Deasemenea NordicTrack Fusion CST poate fi utilizat ca un aparat de forță clasic.

Sondaj

Ai cumpara o motocicleta noua ca incepator, sau una sh?