Descopera farmecul surprinzatoarelor ceasuri Sector. Eleganta si stil sport reunite intr-un brand de succes
6/676
calendar_month 26 Iun 2017, 00:00
De-a lungul istoriei contemporane, ceasurile au dovedit o profunda utilitate in procesul perpetuu de orientare si de perceptie a timpului si spatiului. Mai mult, acestea au ajuns sa fie folosite de catre foarte multi dintre noi ca instrument de navigare in cazul unor calatorii, de masurare a performantelor sportive, dar si pentru o mai buna conectare la realitatea virtuala!

Imbunatatirile permanente aduse de catre renumiti orologi europeni si americani, imbinate cu evolutia tehnologiei si a comunicatiilor, a avut ca rezultat aparitia unor branduri ce au inregistrat un succes rasunator.

Pentru foarte multi dintre pasionatii de ceasuri, ele se doresc a fi mai mult decat o simpla bijuterie eleganta. Rolul accesoriilor de lux sau sport este de a oferi, de fiecare data, imboldul necesar pentru a mobliza toate resursele de care omenirea dispune, cu scopul evident de a depasi propriile limite. In ciuda competitiei acerbe de pe piata europeana, americana si asiatica, compania italiana Sector, fondata la inceputul anilor 1970, a reusit sa impresioneze printr-o suita impresionanta de accesorii de mana. Ceasurile Sector sunt rezultatul muncii, inovatiei si implicarii emotionale oferit de catre ilustrii sai inventatori italieni.

Dincolo de a fi un simplu ceas, Sector si-a propus sa trasmita, in cele patru decenii de activitate, un mesaj presarat cu foarte multa incarcatura emotionala. Brandul este puternic legat de eroii sporturilor extreme si de aventurile imposibile, dupa cum insisi expertii si creatorii lor afirma.

Minunata echipa creatoare de ceasuri Sector a desavarsit, prin munca asidua, o gama completa de de modele dedicate unor activitati variate precum cursele auto, sporturile maritime, drumetiile montane sau aventurile in aer liber.

Calitatea, precizie si tehnologie de varf: ceasuri Sector la mare cautare

Mai putin cunoscute in Romania, unde sunt doar cateva magazine specializate in comercializarea acestora, printre care si crystaltime.ro, aparitia ceasurilor Sector a fost strans legata de insuflarea unor valori fundamentale. Inovatia, calitatea, designul revolutionar si perfectiunea sunt doar cateva dintre elementele care stau la baza ambitiei de a performa a marcii de ceasuri Sector. Prin maiestria de care dau dovada, italienii au reusit sa ofere o noua interpretare a conceptului de lux, apropiindu-l, din ce in ce mai mult, de stilul de viata si de aspiratiile fiecaruia.

Cercetarile continue in ceea ce priveste calitatea tehnica si estetica au contribuit la imbunatatire functiilor, a standardelor materialelor ce intra in compozitia lor, cat si permiterea performarii la nivel inalt. Potrivit filosofiei Sector No Limits, succesul inseamna o provocare continua, izvorata din dorinta depasirii tuturor barierelor pentru a atinge cele mai inalte teluri, atat in sport, cat si in viata de toate zilele.

Asadar, pe piata din Romania au aparut, cel putin in ultimii 2-3 ani, tipuri noi de ceasuri Sector care combina fascinatia preciziei mecanismelor elvetiene si japoneze, cu taria de caracter italiana si splendoarea geamurilor din cristal. Avand functii moderne, enumerand aici hms, cronograf sau data, este lesne de inteles ca ceasurile Sector se preteaza tinutelor vestimentare sportive si casual.Accesoriile pot fi achizitionate cu usurinta de pe pagina oficiala a noului magazin online crystaltime.ro. Cumparatorii pot opta intre culorile neutre, argintiu, verde sau roz ale carcasei si curelei. Ceasurile au o rezistenta recunoscuta la apa de pana la 200 de m.

Sondaj

Cat de costisitor este sa ai ca hobby cursele de raliu?