Cum sa protejati motorul Skoda Fabia cu un scut metalic
2/245
calendar_month 22 Dec 2015, 13:53
O masina Skoda Fabia are mereu nevoie de un scut de motor, pentru ca este o piesa de baza, pentru protectia motorului.
De aceea, un scut motor marca Skoda Fabia are nevoie de revizie tehnica, astfel incat cel care are masina sa se asigure ca acest scut metalic functioneaza cum trebuie.

Ce rol are un scut de motor

Un scut motor Skoda Fabia are rolul de a proteja partea de dedesubt a masinii tale, unde se afla nu numai motorul, ci si cutia de viteze.
Orice scut auto ofera protectie si pentru baia de ulei de la motor, astfel incat aceste parti ale vehicului sa nu fie afectate de factorii externi. Orice obiect din exterior care ar patrunde in motorul masinii ar putea dauna acestei piese.

De unde sa cumperi un asemenea scut auto

In cazul in care ai nevoie de scut motor, indiferent de marca autovehiculului pe care il conduci, de exemplu un scut de motor pentru o Skoda Octavia, trebuie sa stii ca poate fi cumparat direct de la producator. De asemenea, o varianta buna de achizitionare a unui scut motor sunt site-urile unde se vand si se cumpara piese auto.
Aici sunt foarte multe oferte, pentru ca la final sa cumperi un scut auto potrivit pentru masina ta. Mai poti lua un astfel de scut si de la targurile auto, care se tin la fiecare sfarsit de saptamana, in toate marile orase din tara. Aici oferta este una bogata si pot fi gasite si alte piese auto, nu numai un scut auto de motor. Poti sa le cumperi si de la dezmembrari auto, caci sunt piese foarte bune, care vin de la masinile fabricate in strainatate si care au rulat in alte tari.
Acest lucru este un avantaj din punct de vedere financiar, caci vei plati mai putin pentru orice scut metalic second hand.
O piesa luata de la dezmembrari auto este foarte bine testata inainte de afi scoasa la vanzare, pentru ca, inainte de toate, o piesa trebuie sa fie sigura, sa ofere siguranta conducatorului auto.
Nu doar un scut motor poate fi cumparat de la dezmembrari, ci si alte componente auto, caci este o varianta utila pentru multi soferi. Chiar si cauciucurile, indiferent ca sunt de vara sau de iarna pot fi achizitionate in acest fel.

Sondaj

Ce consideri indispensabil in echipamentul de drumetie?