Cum sa protejam cat mai bine motorul de Opel Insignia
2/251
calendar_month 22 Mar 2016, 18:08
Un scut pentru motor marca Opel Insignia este foarte util pentru buna functionare a masinii tale, pentru ca astfel autovehiculul este protejat din calea mai multor factori daunatori.

Piesa care are parte de toata protectia este motorul, el reprezentand sursa de energie necesara deplasarii. De aceea putem spune ca un scut pentru motor in general, nu doar pentru Opel Insignia este foarte util. Il poti cumpara de la oricare dintre magazinele care comercializeaza piese auto, dar si de la o reprezentanta Opel sau direct de pe internet.

Ideal pentru buna functionare a masinii

Un astfel de scut pentru motor destinat Opel Insignia costa in jur de 200 de lei, insa il poti gasi si mai scump, dar si la un pret mai bun. Depinde unde cauti si care este norocul pe care il ai.

Acest scut se livreaza cu mai multe produse care vor ajuta la montajul acestuia pe masina ta. Montarea unui astfel de scut de motor se face de catre o persoana care lucreaza la un service auto, nu este ok sa il montezi la tine in garaj!

Piesa nu este deloc greu de montat, dar este mai bine ca acest montaj sa aiba loc la service pentru ca aici exista cadrul necesar acestei operatiuni.


Ce faci cand se strica aceasta protectie metalica


Cand se strica un scut pentru motor Opel Insignia, atunci trebuie sa stii ca se poate repara, daca este confectionat din metal. Poate sa fie sudat cu ajutorul unui aparat de sudura, intr-un timp foarte scurt si apoi sa fie din nou montat la masina.


Cele confectionate din plastic nu prea iti dau aceasta ocazie. Acest lucru inseamna ca nu mai poate fi reparat si va trebui sa cumperi altul.

Sondaj

Care e cel mai important criteriu in alegerea rolelor?