Cum am reusit sa stric noul meu Dacia Duster
2/239
calendar_month 24 Sep 2015, 20:46
Pentru ca am reusit sa stric scutul de rezervor de la Dacia Duster, m-am gandit ca trebuie sa scriu despre aceasta experienta.

Povestea unui Dacia Duster cu scutul de la rezervor defect

Acum o luna de zile am decis sa merg cu prietenii intr-un road trip prin Muntii Romaniei. Un moment frumos, plin de adrenalina. Si am cam avut parte de adrenalina, caci am reusit sa raman fara scutul de rezervor Dacia Duster. Asta pentru ca am fost incapatanat si am intrat cu masina pe niste drumuri extreme, undeva prin muntii din judetul Arges, dupa o ploaie torentiala.

Din aceasta cauza, starea drumului era foarte proasta, asa ca am ramas cu masina blocata intr-o groapa plina cu apa. Cand ma chinuiam sa o scot de acolo, pentru ca era pur si simplu impotmolita, am stricat scutul de rezervor Dacia Duster.

A fost o experienta din care am invatat ca nu trebuie sa mai fortez niciodata masina. De data asta am scapat ieftin, dar pot sa spun asa, doar cu un scut rezervor Dacia Duster stricat, insa putea sa fie si mai rau.

Am cumparat scut rezervor Dacia Duster nou

Cand am ajuns cu masina in Bucuresti, am cumparat un scut rezervor pentru Dacia Duster, de la o reprezentanta Dacia Renault. L-am inlocuit pe cel stricat la un service auto, iar acum masina mea merge perfect. Oricum sunt foarte multumit de Dacia Duster, nu mi-as mai cumpara o alta masina de teren, m-am obisnuit foarte bine cu aceasta, sunt foarte multumit de performantele ei, atat pe drumuri de tara, neasfaltate, cat si pe autostrada. Sunt foarte bucuros ca am cumparat-o, desi initial ma gandisem la o alta varianta.

Este o masina rezistenta si poti pleca oricand in concediu cu toata familia, la un drum lung, fara sa te gandesti vreo secunda ca vei ramane in pana. Din punctul meu de vedere, Dacia Duster este o masina foarte sigura, pe care te poti baza. Si pretul este unul accesibil, pentru performantele de care da dovada acest model de masina de teren. De aceea, o recomanda cu toata increderea, mai ales ca si piesele de schimb se gasesc usor, fiind un vehicul fabricat in Romania.

Sondaj

Cursele pe circuit vs cursele pe traseu - care sunt mai spectaculoase?