Cele mai importante criterii in alegerea unui apartament in Bucuresti
6/682
calendar_month 05 Dec 2017, 00:00
Indiferent că ești la prima achiziție, vrei să te muți într-o locuință mai mare sau cauți o alternativă mai bună decât cea a unei locuințe în Herăstrau, Aviatorilor, Sisești, Ianu Nicolae sau Străulești, există câteva criterii pe care e bine să le ai la bază când alegi un apartament potrivit stilului tău de viață în București.

Gândește achiziția pe termen lung

Achiziția unui apartament este o investiție importantă, așa că atunci când cauți un apartament, caută unul pe termen lung, în care îți poți proiecta viitorul și peste mai mulți ani. Cumpărarea este pentru tine un efort financiar, dar implică și mult timp investit. Dacă nevoia de a cumpăra o locuință apare mai repede decât anticipai, vei avea cheltuieli suplimentare, deci ai nevoie de o alegere înțeleaptă.

Spații largi

Când cumperi un apartament, e bine să îți imaginezi felul în care va arăta acesta odată cu schimbările din viața ta de peste 5 - 10 ani sau chiar mai mult. Sunt camerele suficient de spațioase pentru nevoile tale? Dar pentru vremea când îți vei dori un copil? De exemplu, poate îți plac spațiile largi, dar preferi să ai o bucătărie închisă, în care să gătești în voie felurile de mâncare preferate.

Flexibilitatea spațiului

Într-un mediu urban supra-aglomerat, nu e de mirare că apreciezi atât spațiile generoase, cât și flexibilitatea. Cu siguranță ai nevoie de o locuință cu o împărțire a spațiilor care îți oferă libertatea de a experimenta, de a o transforma conform stilului tău de viață. Spre exemplu, o logie luminoasă și relaxantă poate deveni micul tău sanctuar după o săptămână istovitoare de muncă.

Alegerea cartierului

Cartierul în care se află apartamentul e la fel de important ca beneficiile oferite de viitorul cămin. Analizează atent dacă acel cartier este potrivit sau nu cu stilul tău de viață. Poate că ți-ar plăcea o zonă ultra-centrală, dar ce faci când zgomotul și traficul din cartier îți răpesc orice speranță de a petrece o seară liniștită? Apartamentul și cartierul formează un pachet, deci pune în balanță aceste două aspecte.

Situarea apartamentului

Când cauți un apartament, e foarte simplu să fii ”furat” de finisajele superbe sau de valoarea sa istorică. Chiar și așa, un apartament spectaculos într-o zonă aglomerată nu va putea compensa pentru cel într-un cartier liniștit, cu spații verzi, care e în același timp aproape de zonele tale de interes.

Apartamente cu 2 sau 3 camere în zona Băneasa Pipera

Dacă ai început deja căutările, dar nu ai găsi nimic să îndeplinească criteriile tale, trebuie să știi că dezvoltatorul CATTED oferă și apartamente cu 2 camere în zona Băneasa Pipera, dar și cu 3 camere în cadrul celei de-a treia faze a proiectului său.Primele două faze au inclus dezvoltarea a două zone de vile spațioase, iar acum proiectul continuă în același spirit cu dezvoltarea unui bloc de 4 etaje care va cuprinde 30 de apartamente, unele de 2 camere, altele de 3 camere, dar ambele având inclus în prețul de vânzare și un loc pentru mașina în parcarea subterană a blocului.

Respectând noile tendințe în arhitectură, apartamentele au livinguri luminoase, bucătării ce pot fi deschise sau închise, în funcție de preferințe, spații de depozitare eficiente și o zonă de relaxare reprezentată printr-o logie luminoasă.

Majoritatea oamenilor sunt convinși că au ajuns în apartamentul ideal atunci când se proiectează mental în spațiile acestuia și simt că fiecare element din viața lor se integrează perfect în diferitele zone ale apartamentului. Merită să afli mai multe despre proiectul de apartamente Catted, poate unul dintre modelele de case puse în vânzare de către dezvoltator reprezintă chiar idealul tău în materie de locuințe.

Sondaj

Ce sport extrem ati fi dispusi sa incercati in timpul verii?