Ce faci daca scutul de motor Ford Focus 2 este stricat
2/246
calendar_month 08 Ian 2016, 15:24
De cateva luni tin in garaj un scut de motor marca Ford Focus 2 stricat. Trebuie sa cumpar unul nou, dar as vrea sa stiu daca pe cel vechi il pot da la schimb sau daca pot sa il duc la fier vechi.

Scutul meu de motor Ford Focus 2 a tinut mai bine de patru ani, este foarte bine confectionat, dar se poate defecta mai ales daca faci multe drumuri la tara, pe un drum neasfaltat, asa cum am facut eu in ultimul an de zile. De aceea acum s-a stricat scutul meu pentru motor. Insa voi gasi unul nou, cu care sa il inlocuiesc mai repede pe cel stricat. Trebuie sa vad daca pot sa il vand pe cel vechi la fier vechi, pentru ca as mai strange cativa bani, cu care as putea sa cumpar un scut pentru motor Ford Focus 2 nou-nout.

De acum o sa am foarte multa grija, sa merg cu viteza redusa pe astfel de drumuri, ca masina mea sa nu mai aiba de suferit in ceea ce priveste piesele.

Trebuie sa precizez ca un scut auto pentru motor, indiferent de tipul lui, trebuie sa fie rezistent. Pentru ca rolul sau este unul foarte important, acela de a oferi cea mai buna protectie motorului, care, dupa parerea mea, este cea mai importanta piesa cu care functioneaza orice masina.

Trebuie sa cumperi mereu un scut pentru motor original

Scutul motor pe care il cumperi trebuie sa fie original, adica sa fie fabricat din piese originale, rezistente, astfel incat sa ofere toata protectia de care are nevie motorului masinii mele. Cele mai bune piese sunt cele originale, cele care au certificate de garantie si care sunt cumparate de la magazine specializate, sau reprezentate auto gen Ford.

Abia astept sa cumpar unul nou si eu si sa pot circula din noua cu masina mea. Cel mai mult imi place sa merg cu masina, mai ales ca ma simt in siguranta, dar pot sa admir si peisajele din jurul meu. Este foarte relaxant pentru mine, dar este si un mod de a te deplasa foarte comod, mai ales cand trebuie sa pleci undeva cu familia. Cand este frig afara nu este nimic mai placut decat sa mergi cu masina si sa nu fii nevoit sa astepti in statie mijloacele de transport in comun.

Sondaj

Cati bani ati fi dispusi sa dati pe un echipament complet de scuba diving?