Ce detalii legate de buna functionare ascund autom
2/240
calendar_month 13 Oct 2015, 11:49
Modelul auto Ford Focus e bine sa fie prevazut cu un scut metalic care sa ofere protectie motorului, pentru ca acesta sa functioneze corect. Daca nu este montat cum trebuie, atunci vor aparea vibratii, zgomote si alte probleme de functionare.

Scutul de motor pentru Ford Focus este realizat din cele mai rezistente materiale.

Scutul de motor este o componenta necesara fiecarui autovehicul. Este foarte util pentru a preveni deteriorarea componentelor motorului masinii tale. Este dotat si cu amortizoare speciale facute din materiale speciale, ca sa se reduca din zgomot in cazul contactului scutului de motor Ford Focus cu caroseria masinii. Dupa cum vedem, aceste elemente sunt foarte bine puse la punct.

Scuturile de motor pentru Ford Focus sunt confectionate din otel sau din aluminiu, material care ii confera rezistenta. Greutatea unui scut motor este de cateva kilograme, ca sa poata sa ofere protectia necesara masinii.

De asemenea, grosimea unui scut motor Ford Focus este de cativa milimetri, de aproximativ patru-cinci milimetri, astfel incat sa fie destul de rezistent.

Un scut pentru motorul de Ford Focus, ca si alte astfel de modele pentru alt tip de masina, este proiectat astfel incat soferului sa ii fie usor sa schimbe uleiul de motor. Astfel, este dotat cu capace de inchidere care se detaseaza.

Cum se monteaza aceasta piesa a masinii tale

La fixarea scutului de motor pe Focus sunt folosite punctele de prindere concepute in acest scop care se afla montate pe vehicul.

Durata de viata depinde de cat de bine este intretinuta masina. Astfel, soferul trebuie sa fie atent, sa circule cu mare atentie, mai ales pe drumurile aflate in stare proasta de functionare. Cel care schimba un scut la Focus este intotdeauna un mecanic auto, el este cel care se pricepe cel mai bine la acest lucru, iar daca acest lucru se intampla la un service autorizat, e cu atat mai sigur.

Nu este nevoie de mult timp pentru montarea unui scut metalic pentru autoturismele Ford Focus, este vorba despre cateva ceasuri, iar operatiunea nu este deloc una complicata. Orice masina trebuie sa fie data cu un astfel de element de protectie, fiind esential pentru buna functionare a acesteia.

Sondaj

Ce consideri indispensabil in echipamentul de drumetie?