Bucurestiul, orasul tuturor posibilitatilor. 3 joburi daca te afli la inceput de drum
6/695
calendar_month 04 Mar 2020, 00:00
Bucurestiul este, cu siguranta, cel mai ofertant oras din punct de vedere al locurilor de munca. De asemenea, este plin de tentatii si promite sa-ti indeplineasca toate dorintele. Cu toate acestea, de undeva tot trebuie sa incepi. Ai nevoie de bani. Capitala nu este chiar atat de ieftina. Chiria costa, transportul, de asemenea. Asa ca ar fi bine sa te orientezi rapid si sa iti gasesti un job. Vei gasi pe site-urile specializate o multime de oferte, indiferent de experienta pe care o ai. Depinde doar de tine sa o alegi pe cea care ti se potriveste.

Iata, in continuare, trei joburi tentante atunci cand te afli la inceput de drum:

1. Videochat

Este o profesie care iti poate aduce beneficii materiale importante. Chiar daca nu are un renume prea bun, videochatul te va pune repede pe picioare din punct de vedere financiar. Iar daca esti o persoana lipsita de inhibitii, atunci inseamna ca te potrivesti perfect. Castigurile pot ajunge si la cateva mii de euro pe luna. Sunt modele care castiga si 10.000 de euro!

De asemenea, unele studiouri iti vor oferi credite pentru operatii estetice. In acelasi timp, identitatea iti va fi protejata, astfel incat nimeni nu va stii unde lucrezi cu adevarat.

Ofertele studiourilor de videochat din Bucuresti pot include si suport pentru a-ti putea gasi un apartament sau o garsoniera de inchiriat.

Chiar daca o parte a societatii condamna astfel de joburi, tu ai libertatea de a alege ce este mai bine pentru tine. Poti da click aici pentru cele mai bune oferte.

2. Ospatarie

Bucurestiul este plin de cafenele, de restaurante si de cluburi. Este aproape imposibil sa nu-ti gasesti ceva de munca in acest domeniu. Daca nu ai nici un fel de experienta, poti incepe ca ajutor de ospatar. Trebuie doar sa ai un pic de indemanare.

Si aici castigurile pot fi substantiale. Daca te vei stradui sa te porti frumos cu clientii si sa ai o fata zambitoare in orice fel de situatie, atunci poti sa te astepti la “atentii” mai mari din partea lor.

Asa ca nu da inapoi nici daca ti se ofera un salariu mic. Daca respectivul local are “vad”, adica e amplasat intr-o zona comerciala buna si are posibilitatea de a atrage multi clienti, castigurile vor fi, pana la urma, pe masura.

3. Soferie

Economia Bucurestiului a explodat, pur si simplu, in ultimii ani. Firmele de livrare abia mai fac fata cererilor. De aceea, curge cu oferte pentru soferii de duba. Nu ai nevoie decat de permis auto categoria B.

Intr-adevar, traficul in capitala este, cateodata, sufocant. Dar posibilitatea de a lucra ca sofer si de a distribui produse intr-o parte in alta a orasului este o varianta de luat in serios. In acest domeniu, salariile sunt destul de bune.

O alta solutie ar fi sa devii sofer de taxi. O sa ai libertate deplina cand vine vorba de program. Tu decizi cat stai pe teren si cat vrei sa castigi.

In concluzie, nu este deloc greu sa iti gasesti de munca in Bucuresti. Trebuie doar sa-ti dai seama care este jobul potrivit pentru tine.

sursa foto - pixabay.com

Sondaj

Cat de des te uiti la stirile sportive la TV?